Închide meniul

Sergio Ramos, pus în dificultate: „Cristiano Ronaldo sau Lionel Messi?”. Ce a răspuns spaniolul

Cosmin Cioboată Publicat: 21 ianuarie 2023, 9:20

Sergio Ramos, pus în dificultate: „Cristiano Ronaldo sau Lionel Messi?. Ce a răspuns spaniolul

Sergio Ramos a rămas în relații excelente cu Cristiano Ronaldo

Sergio Ramos a rămas în relații excelente cu Cristiano Ronaldo / Profimedia

  • Sergio Ramos, pus în dificultate: „Cristiano Ronaldo sau Lionel Messi?”
  • Ce a răspuns spaniolul

Sergio Ramos a fost pus în dificultate de reporteri, după meciul amical de lux dintre PSG și selecționata starurilor de la Al-Hilal și Al Nassr, câștigat de parizieni cu 5-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ramos s-a reîntâlnit la partida din Arabia Saudită cu fostul său coleg de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo. Cei doi au rămas în relații foarte bune, iar acest lucru s-a văzut din plin înainte de startul meciului.

Sergio Ramos, pus în dificultate: „Cristiano Ronaldo sau Lionel Messi?”

Cristiano Ronaldo și Sergio Ramos s-au îmbrățișat și au vorbit îndelung pe tunelul de la vestiare, apoi au stat unul lângă altul la poza de grup, afișând mai multe zâmbete și râsete.

Reclamă

La finalul meciului în care a reușit să și marcheze un gol, Sergio Ramos a fost pus să aleagă între prietenul Cristiano Ronaldo și actualul său coechipier de la PSG, Lionel Messi.

Fundașul formației pariziene n-a putut să aleagă între cei doi mari rivali și s-a rezumat la laude la adresa amândurora. Pe Messi, Ramos l-a descris de 3 ori drept „campion mondial”, ca urmare a succesului răsunător obținut cu Argentina la turneul final din Qatar.

Reclamă

„Am avut privilegiul să joc atât alături de Ronaldo, cât și de campionul mondial Messi. Pentru mine, atât Ronaldo, cât și campionul mondial Messi sunt minunați. Îl iubesc pe Ronaldo, dar și pe campionul mondial Messi.”, a spus Sergio Ramos, după meciul de la Riad.

Cristiano Ronaldo, prima reacţie după reîntâlnirea cu rivalul Lionel Messi

Cristiano Ronaldo a avut prima reacţie după duelul stelar cu Lionel Messi. Atacantul lui Al-Nassr a marcat două goluri în amicalul cu PSG şi a fost desemnat omul meciului.

CR7 a ridicat în picioare fanii prezenţi pe stadionul din Riad. Şi Messi a dat recital şi a deschis scorul încă din minutul 3.

Reclamă 4 / 0/3

După meciul câştigat de PSG cu 5-4, Ronaldo a transmis a postat un mesaj emoţionant pe reţelele sociale.

Sunt atât de fericit să fiu din nou pe teren şi printre marcatori. De asemenea, sunt fericit că am revăzut prieteni vechi„, a transmis Cristiano Ronaldo pe contul său de Instagram.

Postarea a devenit imediat virală. În primele opt ore a adunat 18 milioane de aprecieri!

Ce scenă incredibilă!”. Așa au caracterizat cei de la PSG, în mediul online, imaginile cu Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, de dinaintea meciului amical de la Riad.

Înaintea meciului de lux din Arabia Saudită, pe tunelul de la vestiare, Cristiano Ronaldo a mers să-i salute pe cele 3 super-jucători din atacul lui PSG. Portughezul l-a salutat prima oară pe Neymar, apoi a dat mâna cu Kylian Mbappe și a încheiat cu marele său rival, Lionel Messi.

Reclamă

Ronaldo și Messi s-au îmbrățișat și și-au urat baftă, în timp ce zâmbeau. Imaginile care nu s-au văzut inițial la TV au făcut rapid înconjurul lumii, după meciul din Arabia Saudită. Cristiano s-a îmbrăţişat şi cu Kylian Mbappe.

Ce scenă incredibilă! Mulțumim, Riad!”, a scris PSG, pe contul de Twitter.

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi s-au întâlnit apoi și pe teren, la centrul terenului, și s-au salutat înaintea fluierului de start.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare
Fotbal extern • 14 mart., 9:06
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare, iar Inter Miami e în sferturile Cupei Campionilor CONCACAF!