Închide meniul

Sergio Ramos şi Jordi Alba se află în negocieri cu Inter Miami

Alex Masgras Publicat: 2 iulie 2023, 15:10

Reclamă
Sergio Ramos şi Jordi Alba se află în negocieri cu Inter Miami

Sergio Ramos şi Jordi Alba se află în negocieri cu Inter Miami

Sergio Ramos şi Jordi Alba, la naţionala Spaniei / Profimedia

Sergio Ramos şi Jordi Alba se află în negocieri „foarte avansate” cu echipa americană Inter Miami, care l-a recrutat în această vară pe starul argentinian Lionel Messi, anunţă cotidianul catalan Sport, potrivit agerpres.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Ramos şi-a încheiat luna trecută contractul cu Paris Saint-Germain, unde a fost coleg cu Messi în ultimele două sezoane.

Sergio Ramos şi Jordi Alba se află în negocieri cu Inter Miami

Fostul căpitan al echipei Real Madrid a refuzat ofertele primite din Arabia Saudită şi părea interesat de o revenire la clubul său formator, Sevilla FC, conform presei spaniole.

Jordi Alba s-a despărţit la rândul său de FC Barcelona, la care a evoluat alături de Messi începând din 2012 şi până în 2021, când argentinianul a plecat la PSG.

Inter Miami a recrutat recent un alt jucător al grupării de pe Camp Nou, mijlocaşul spaniol Sergio Busquets. Echipa din Florida şi-a asigurat totodată serviciile antrenorului argentinian Gerardo Martino, care a pregătit-o pe FC Barcelona în sezonul 2013-2014.

Reclamă

Gerardo „Tata” Martino, prima declaraţie ca antrenor al lui Inter Miami

Gerardo „Tata” Martino a oferit prima declaraţie ca antrenor al lui Inter Miami. Antrenorul argentinian în vârstă de 60 de ani a punctat la conferinţa de presă de prezentare că Lionel Messi şi Sergio Busquets nu au venit în Statele Unite pentru vacanţă.

Tehnicianul în vârstă de 60 de ani i-a antrenat pe Messi şi Busquets la Barcelona în sezonul 2013-2014, înainte de a antrena Argentina în perioada 2014-2016, relatează news.ro.

„Asociem uneori Statele Unite şi Miami cu vacanţele. Dar nu este aşa. Ei (n.r.: Lionel Messi şi Sergio Busquets) vin pentru competiţie. Când cel mai bun jucător al lumii se decide să vină şi să joace este evident că avem perspective frumoase de creştere”, a declarat „Tata” Martino în conferinţa de presă în care a fost prezentat oficial.

Reclamă 4 / 0/3

„Vrem să fim competitivi… nu sunt fotbalişti care vor veni aici pentru a nu fi competitivi”, a subliniat Martino.

Antrenorul argentinian a declarat că a început discuţiile cu echipa deţinută în coproprietate de David Beckham chiar înainte ca Messi şi Busquets să-şi confirme venirea.

El l-a înlocuit pe Phil Neville după ce fostul fundaş al echipei Manchester United a fost demis în urma unei serii dezastruoase de 10 înfrângeri şi cinci victorii care a lăsat echipa pe ultimul loc în Conferinţa de Est.

Messi este aşteptat să debuteze pentru Miami la 21 iulie, într-o confruntare din Leagues Cup împotriva formaţiei mexicane Cruz Azul.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și