Închide meniul

Sergio Ramos spune „pas” giganţilor din Premier League! Fundaşul a primit o ofertă ideală după despărţirea de Real Madrid. Unde va evolua

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 iunie 2021, 10:07

Sergio Ramos spune „pas giganţilor din Premier League! Fundaşul a primit o ofertă ideală după despărţirea de Real Madrid. Unde va evolua

captura foto Marca

Sergio Ramos deține recordul de apariții în derby-ul orașului Madrid

Sergio Ramos spune „pas” giganţilor din Premier League. Marele fundaş se va lupta pentru trofeul UEFA Champions League alături de PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Ramos spune „pas” giganţilor din Premier League! Va evolua la PSG

Nasser Al-Khelaifi nu e Florentino Perez. Şeicul lui PSG nu s-a uitat la bani şi l-a ofertat pe Ramos la câteva ore după ce acesta şi-a luat rămas bun în lacrimi de la Real Madrid. Fundaşul a primit o ofertă ideală: contract pe două sezoane şi o remuneraţie pe măsură, scriu spaniolii de la AS.com.

Manchester City şi Manchester United au avut „derby” pentru semnătura fundaşului. Acesta ar fi preferat gruparea de pe Old Trafford, însă oferta francezilor l-a făcut să se răzgândească, precizează sursa citată.

Patru trofee Champions League şi cinci titluri în La Liga a cucerit fundaşul în cei 16 ani petrecuţi la Real Madrid. Căpitanul „galacticilor” a jucat 671 de meciuri la madrileni, pentru care a înscris 101 goluri şi a oferit 40 de pase decisive.

Sergio Ramos
profimediaimages
Citește și:

Sergio Ramos, cu ochii în lacrimi la despărţirea de Real Madrid: „Unul dintre cele mai dificile momente din viaţa mea!”

Sergio Ramos a avut un discurs emoţionant la conferinţa de presă în care s-a despărţit de Real Madrid. Ramos le-a promis fanilor celor de la Real Madrid că va reveni într-o zi la clubul pentru care a jucat 16 ani.

Reclamă

„A venit acest moment, unul dintre cele mai dificile din viaţa mea. O etapă unică din viața mea se închide. Nimic nu va fi ca ceea ce am trăit aici. Vreau să arăt în continuare cel mai bun nivel al meu și să adaug un alt titlu la palmares. Mulțumesc mult tuturor. Ne vedem mai târziu, pentru că mai devreme sau mai târziu mă voi întoarce„, a spus Sergio Ramos.

Căpitanul lui Real se află la final de contract şi nu a ajuns la un acord cu preşedintele Florentino Perez, care ar fi vrut să-i fie diminuat contractul.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și