Închide meniul

Sevilla – Barcelona 0-0. Messi nu a putut înscrie golul 700! Real Madrid a devenit favorită la titlu

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 iunie 2020, 5:32

Sevilla – Barcelona 0-0. Messi nu a putut înscrie golul 700! Real Madrid a devenit favorită la titlu

Profimediaimages

Lionel Messi, fără gol în deplasarea cu Sevilla

  • Barcelona riscă să piardă primul loc în La Liga
  • Lionel Messi a avut o şansă importantă de a înscrie
  • Argentinianul a rămas cu 21 de goluri marcate

În prima repriză, gazdele au atins o singură dată mingea în careul advers. În schimb, Jesus Navas putea deschide scorul în minutul 55, când Marc-Andre ter Stegen a respins in extremis şutul lui Jesus Navas

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, evoluţie modestă cu Sevilla

Starul Barcelonei s-a făcut remarcat abia cu un sfert de oră înainte de final. A fost aproape să înscrie, din lovitură liberă, cel de-al 22-lea gol din această ediţie de campionat. Căpitanul grupării blaugrana putea să atingă încă din această săptămână o bornă incredibilă. Dacă înscria împotriva andaluzilor ajungea la 700 de goluri în carieră.

Campioana en-titre nu a reuşit să marcheze pentru prima dată în ultimele 16 meciuri în care Messi a fost pe teren.

Reclamă

Barcelona a trebuit să se mulţumească numai cu un punct din deplasarea cu cea de-a treia clasată din la Liga. A ajuns astfel să nu mai fie la mâna ei în lupta pentru câştigarea titlului. Real Madrid o poate egala la puncte şi să urce pe primul loc. Dacă galacticii câştigă tot până la final, primesc titlul. 

Reclamă

Jucătorii lui Zinedine Zidane sunt avantajaţi de rezultatele directe. Madrilenii au remizat alb pe Camp Nou şi s-au impus cu 2-0 pe Santiago Bernabeu. Opt etape au mai rămase de disputat în campionatul Spaniei.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!