Închide meniul

Sfatul pentru Kylian Mbappe cu care celebrul Anelka face praf Ligue 1. „Nu poţi spune că te întreci cu cei mai buni cât timp tu joci la PSG”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 iulie 2021, 13:21

Sfatul pentru Kylian Mbappe cu care celebrul Anelka face praf Ligue 1. „Nu poţi spune că te întreci cu cei mai buni cât timp tu joci la PSG

Sfatul pentru Kylian Mbappe cu care celebrul Anelka face praf Ligue 1

Profimediaimages

„Dacă vrei să câştigi Balonul de Aur, ceea ce trebuie să faci pentru a ajunge lângă Messi sau Ronaldo, trebuie să te întreci cu cei mai buni. Nu poţi spune că te întreci cu cei mai buni cât timp tu joci la PSG”, a spus Anelka, citat de The Athletic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a cerut o clauză specială pentru a ajunge la Real Madrid

Mbappe pare conştient că trebuie să ajungă pe Bernabeu pentru a fi la nivelul lui Ronaldo sau Messi. Acesta este motivul pentru care vârful cotat la 160 de milioane de euro le-ar fi cerut parizienilor să aibă o clauză specială.

În noul contract pe care PSG îl propune, Mbappe a dorit o clauză în urma căreia poate ajunge la Real Madrid pentru suma pe care Al Khelaifi o consideră potrivită.

Kylian Mbappe, salariu uriaş la PSG

Nasser Al-Khelaifi a luat decizia de a se implica direct în negocierile cu Kylian Mbappe, pentru a-l convinge pe internaţionalul francez să rămână la PSG.

Astfel, conform Sport, Nasser i-a propus lui Mbappe 50 de milioane salariu net pe an, aproape dublu faţă de cel pe care îl are acum (26 de milioane de euro).

Reclamă

Pe lângă păstrarea lui Neymar, vicecampioana Franţei i-a adus şi pe Donnarumma, Wijnaldum şi Hakimi. PSG încearcă să-i facă un mediu cât mai prielnic pentru performanță lui Kylian Mbappe.

Kylian Mbappe mai are contract cu PSG până în 2022. În cazul în care acesta refuză să semneze prelungirea, șeicii au două variante: fie îl vând pe Mbappe acum și scot o sumă importantă de pe urma lui, fie îl lasă să plece gratis la anul.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și