Închide meniul

SFERTURILE CHAMPIONS LEAGUE | Liverpool – Real Madrid 0-0 și Borussia Dortmund – Manchester City 1-2. N-a fost loc de surprize la retur. Care sunt super-meciurile din semifinale

Alexandru Ivan Publicat: 14 aprilie 2021, 20:55

SFERTURILE CHAMPIONS LEAGUE | Liverpool – Real Madrid 0-0 și Borussia Dortmund – Manchester City 1-2. N-a fost loc de surprize la retur. Care sunt super-meciurile din semifinale

profimediaimages

Sferturile Champions League

  • Liverpool - Real Madrid 0-0
  • Borussia Dortmund - Manchester City 1-2

Liverpool n-a reușit să întoarcă acel 1-3 din tur. Cormoranii au pus presiune la poarta lui Thibaut Courtois, dar n-a reușit să găsească drumul spre gol. Real Madrid și-a arătat experiența în Champions League și a ajuns în semifinale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De cealaltă parte, nici Dortmund n-a reușit să o întoarcă pe City. Nemții au deschis scorul repede, prin Bellingham, dar au cedat în reprinza secundă. Ryad Mahrez și Phil Foden au marcat golurile echipei lui Guardiola. 

Semifinalele Champions League 2021

Se știu cele patru echipe care vor lupta în careul de ași din Champions League. Chelsea, PSG, Manchester City și Real Madrid se vor lupta pentru prestigiosul trofeu.

Reclamă

PSG și Manchester City se vor lupta în semifinala bogaților. De cealaltă parte, Chelsea și Real Madrid luptă pentru revenirea la supremație.

Dintre cele 4 semifinaliste, doar Real Madrid și Chelsea au mai câștigat trofeul. Mai mult, City n-a jucat niciodată finala. 

Reclamă

Min 90: Final de seară în Champions League. Liverpool – Real Madrid s-a terminat 0-0, iar Borussia Dortmund – Manchester City a fost 1-2. 

Min 75: GOOOL Manchester City! Gool Phil Foden! Englezul a șutat fabulos de la marginea careului. Mingea s-a dus pe colțul scurt, iar Hitz n-a avut nicio șansă.  

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI FODEN

Reclamă 4 / 0/3

Min 68: Ocazie uriașă pentru Real Madrid! Alisson a intuit scărița lui Vinicius, după care a ieșit salvator în fața lui Karim Benzema

Min 55: GOOOL Manchester City! Goool Ryad Mahrez! Algerianul a marcat din penalty

Min 21: Ocazie pentru Real Madrid! Șutul lui Karim Benzema a fost deviat de fundașii lui Liverpool în bară!

Min 15: GOOOL Borussia Dortmund! Goool Jude Bellingham! Englezul marchează cu un șut plasat din interiorul careului. Mingea s-a dus aproape de vinclu, iar Ederson n-a avut nicio șansă.

CLICK AICI SĂ VEZI GOLUL LUI BELLINGHAM

Min 10: Ocazie uriașă pentru Liverpool! James Milner a șutat elegant de la distanță, aproape de vinclu, dar Courtois a avut o intervenție bună. 

Min 1: Au început cele două partide. A fost ținut un moment de reculegere în memoria victimelor dezastrului de la Hillsborough, din 1989. 

Reclamă

Borussia Dortmund – Manchester City, Liverpool – Real Madrid | Echipele de start

Borussia Dortmund: Hitz, Morey, Akanji, Hummels, Guerreiro – Bellingham, Emre Can, Dahoud – Knauff, Haaland, Reus

Manchester City: Ederson, Walker, Stones, Ruben Dias, Zinchenko – De Bruyne, Rodri, Gundogan – Mahrez, Bernardo Silva, Foden

Liverpool: Alisson – Alexander-Arnold, Phillips, Ozan Kabak, Robertson – Wijnaldum, Fabinho, Milner – Salah, Firmino, Mane

Real Madrid: Courtois – Valverde, Militao, Nacho, Mendy – Modric, Casemiro, Kroos – Asensio, Benzema, Vinicius

Liverpool are nevoie de un miracol. Echipa lui Klopp a pierdut cu 1-3 în Spania și va fi fără energia fanilor de pe Anfield. Exact acum 5 ani, pe 14 aprilie 2016, Liverpool o bătea cu 4-3 pe Borussia Dortmund și se califica în semifinalele Europa League. Suporterii au fost al 12-lea jucător!

Liverpool – Real Madrid

Real Madrid este specialista Champions League. Madrilenii au cucerit de 13 ori acest trofeu, mai mult decât orice altă echipă. Cu Zinedine Zidane pe bancă, Real a fost eliminată o singură dată în fazele eliminatorii din Champions League. 

Borussia Dortmund – Manchester City

Dortmund a pierdut cu 1-2 la Manchester, dar păstrează în continuare șanse la calificare. Golul marcat în deplasare s-ar putea dovedi crucial. 

Cu Erling Haaland în formă maximă, Dormund poate bate pe oricine. Mai mult, Guardiola n-a trecut niciodată de faza sferturilor Champions League de când e la Manchester City.

Este seara speranțelor în Champions League, cu Liverpol și Dortmund care forțează reveniri spectaculoase. Cele două se vor lovi de experiența lui Real Madrid și, respectiv, vedetele de sute de milioane ale lui Guardiola. 

Rezultatele din "sferturile" Champions League

Bayern – PSG 2-3 / PSG – Bayern 0-1

Porto – Chelsea 0-2 / Chelsea – Porto 0-1 

Real Madrid – Liverpool 3-1 / Liverpool – Real Madrid, ora 22:00

Manchester City – Dortmund 2-1 / Dortmund – Manchester City, ora 22:00

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!