Închide meniul

Sferturile Cupei Franţei, exclusiv în AntenaPLAY! Surpriză de proporţii! Marseille a fost eliminată la penalty-uri de o echipă din Liga a 2-a! Toate rezultatele, AICI

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 1 martie 2023, 23:55

Sferturile Cupei Franţei, exclusiv în AntenaPLAY! Surpriză de proporţii! Marseille a fost eliminată la penalty-uri de o echipă din Liga a 2-a! Toate rezultatele, AICI

Sferturile Cupei Franței, LIVE VIDEO, exclusiv în AntenaPLAY

Jucători Marseille / Profimedia

Sferturile Cupei Franței au fost în format LIVE VIDEO, exclusiv în AntenaPLAY. Partidele Marseille – Annecy 2-2 (6-7 d.l.d.), Nantes – Lens 2-1 și Toulouse – Rodez 6-1, din sferturile de finală ale Cupei Franței, au putut fi urmărite, în format live text şi pe site-ul nostru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sferturile Cupei Franţei au furnizat o surpriză de proporţii! Marseille a fost eliminată de o echipă din Ligue 1, Annecy. Divizionara secundă a reuşit un meci de vis pe Velodrome, şi s-a impus la loviturile de departajare! A fost un meci nebun, iar totul s-a decis după ce Balerdi a ratat execuţia de la punctul cu var!

Sferturile Cupei Franței, LIVE VIDEO, exclusiv în AntenaPLAY. Marseille – Annecy se joacă ACUM

Rezultatele din sferturile Cupei Franţei:

Final! Marseille – Annecy 2-2 (6-7 d.l.d.)! Surpriză de proporţii! OM a fost eliminată dramatic din sferturile Cupei Franţei! Annecy, din Ligue 2, a produs supriza şi s-a calificat în careul de aşi din Cupa Franţei!

Update: Se merge cap la cap la loviturile de departajare! Kashi a ratat pentru Annecy, în timp ce Tavares a ratat pentru gazde!

Reclamă

Egalitate după cele 90 de minute! Se trece direct la loviturile de departajare! Spectacol total, în exclusivitate în AntenaPLAY!

Min. 90+6: Marseille – Annecy 2-2! Mughe a reuşit să egaleze dramatic, cu un gol fabulos!

Min. 84: Penalty ratat pentru Marseille! Portarul oaspeţilor a avut o intervenţie fabuloasă la execuţia lui Alexis Sanchez de la punctul cu var!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 59: Marseille – Annecy 1-2! Oaspeţii au dat lovitura prin Mouanga! Fundaşul central a puncta printr-o lovitură de cap perfectă!

Min. 54: Marseille – Annecy 1-1! Moise Sahi Dion a reuşit golul egalizator, învingându-l pe portarul gazdelor cu un şut din careu!

Min. 46: Se reia partida!

Pauză! Marseille – Annecy 1-0! Gazdele intră la cabine cu avantaj de un gol, după reuşita lui Veretout! OM a controlat prima repriză, respectându-şi statutul de echipă favorită!

Min.31: Jordan Veretout a deschis scorul pentru Marseille!

Min. 20: Gol anulat pentru Marseille! Clauss a marcat, însă reuşita lui a fost anulată pe motiv de offsaid!

Min 1. A început meciul Marseille – Annecy!

Reclamă

Vezi AICI meciul Marseille – Annecy, exclusiv în AntenaPLAY!

Echipele de start din Marseille – Annecy:

Marseille: Lopez – Mbemba, Balerdi, Kolasinac – Clauss, Payet, Veretout, Kabore – Malinovsky, Guendouzi – Sanchez

Annecy: Callens – Lajugie, Jean, Mouanga, Temanfo, Bastian – Pajot, Kashi, Demoncy – Rocchi, Dion

FINAL. Toulouse – Rodez 6-1. Gazdele s-au distrat cu Rodez și s-au calificat la pas în semifinalele Cupei Franței.

FINAL. Nantes – Lens 2-1. Nantes a câștigat duelul cu Lens grație „dublei” lui Delort și s-a calificat în semifinalele Cupei Franței.

Min. 59: GOOL Nantes! Gazdele preiau conducerea, după ce Delort a reuşit „dubla”, tot din lovitură de la punctul cu var!

Update 20.10: Toulouse – Rodez 4-0! Toulouse s-a dezlănțuit în Cupa Franței. Aboukhlal, Van den Boomen, Dallinga și Chaibi au marcat pentru gazde în primele 21 de minute.

Min 31. GOOOL Nantes! Gazdele au restabilit repede egalitatea! Delort a marcat din penalty.

Min 28. GOOOL Lens! Fofana a deschis scorul, cu o reluare din interiorul careului.

Min 1. A început meciul dintre Nantes și Lens!

MECIUL ESTE TRANSMIS ÎN EXCLUSIVITATE ÎN ANTENAPLAY

Echipele de start la Nantes – Lens:

Nantes: Descamps – Centonze, Girotto, Castelletto, Hadjam – Sissoko, Mollet, Moutoussamy – Guessand, Delort, Ganago

Antrenor: Antoine Kombouare

Lens: Leca – Gradit, Danso, Medina – Le Cardinal, Abdul Samed, Fofana, Costa – Openda, Haidara – Sotoca

Antrenor: Franck Haise

O partidă interesantă va avea loc între Nantes și Lens. În ultimul meci oficial dintre cele două echipe, câștig de cauză a avut Lens, care s-a impus cu scorul de 2-1.

În ultima etapă de campionat, Nantes a fost învinsă de Rennes, scor 0-1. Nantes se poziționează pe locul 13 din Ligue 1, cu 28 de puncte.

Lens vine după o remiză, în campionat, contra celor de la Montpellier, scor 1-1. În acest moment, Lens ocupă locul 4 din primul eșalon, cu 50 de puncte.

Cel mai așteptat meci, din această seară, este cel dintre Marseille și Annency. Este pentru prima dată când cele două echipe se întâlnesc într-un meci oficial.

Marseille vine după o înfrângere categorică, în campionat, contra celor de la PSG, scor 0-3. În prezent, Marseille ocupă locul 2 din Ligue 1, cu 52 de puncte obținute după 25 de meciuri jucate.

De cealaltă parte, Annecy, echipă aflată pe locul 10 în Ligue 2, a fost învinsă de Sochaux, 1-5, în ultima etapă de campionat.

Echipele probabile de la Marseille – Annecy:

Marseille: Blanco – Mbemba, Bailly, Kolasinac – Clauss, Veretout, Guendouzi, Tavares – Malinovskyi, Payet – Vitinha.
Antrenor: Igor Tudor

Annecy: Callens – Temanfo, Mouanga, Jean, Bastian – Pajot, Kashi, Demoncy – Testud, Sahi, Shamal.
Antrenor:
Laurent Guyot

Toulouse – Rodez (19:45)

Toulouse – Rodez este cel de-al treilea meci care va putea fi urmărit, astăzi, în AntenaPLAY. Ultimul meci oficial dintre cele două echipe a avut loc în primăvara anului trecut, când Rodez s-a impus cu 1-0.

Toulouse a fost învinsă de Reims, 3-0, în ultima etapă de Ligue 2. În prezent, Toulouse ocupă locul 11 din Ligue 2, cu 32 de puncte obținute.

În timp ce Rodez a fost răpusă de Bastia, 0-2, în cel mai recent meci de campionat. Rodez se află pe ultimul loc din  Ligue 2, cu 22 de puncte.

Echipele probabile de la Toulouse – Rodez:

Toulouse : Dupe – Desler, Rouault, Nicolaisen, Diarra – Spierings, Dejaeghere, van den Boomen – Aboukhlal, Dallinga, Ratao
Antrenor: Philippe Montanier

Rodez : Cibois – Vandenabeele, Abdennour, Chougrani – Senaya, Rajot, Boissier, Torres – Adeline – Corredor, Depres
Antrenor: Didier Santini

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și