Închide meniul

Shakira, ironie supremă după Real Madrid – Barcelona 0-4. „Gerard nu mă lasă să spun public aceste lucruri!”. Reacţia savuroasă a soţiei lui Pique

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 martie 2022, 11:07 / Actualizat: 21 martie 2022, 15:44

Shakira, ironie supremă după Real Madrid – Barcelona 0-4. „Gerard nu mă lasă să spun public aceste lucruri!. Reacţia savuroasă a soţiei lui Pique

Shakira, ironie supremă pentru jucătorii şi fanii Realului

Instagram Shakira

Shakira a avut o reacţie savuroasă la finalul derby-ului Real Madrid – Barcelona, scor 0-4, din etapa a 29-a din La Liga. Soţul artistei, Gerard Pique, a fost integralist pentru catalani în victoria istorică de pe Santiago Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shakira nu s-a putut abţine şi a postat o imagine prin care i-a ironizat pe jucătorii lui Carlo Ancelotti. A arătat patru degete, făcând referire la numărul de goluri reuşit de gruparea blaugrana. Aubameyang (29, 51), Araujo (38) şi Ferran Torres (47) au fost marcatorii Barcelonei.

Shakira i-a ironizat pe jucătorii lui Real Madrid după El Clasico

Cântăreaţa columbiană, în vârstă de 45 de ani, a ţinut să asigure că Pique este cel mai bun fundaş central din lume.

Gerard nu mă lasă să spun public aceste lucruri. Dar numai el, cu eroismul său, poate juca așa, depășind orice accidentare sau durere și dând mereu tot ce are mai bun. Nu pentru că ar fi soțul meu, dar este cel mai bun fundaş central din lume. Am spus!„, a transmis Shakira pe contul ei de Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Shakira (@shakira)

Postarea s-a viralizat imediat şi a adunat, în primele 9 ore, aproximativ 1.2 milioane de aprecieri.

Mesajul lui Gerard Pique pentru fanii Barcelonei

Gerard Pique s-a bucurat la maximum şi nici măcar nu a mai aşteptat să ajungă în vestiar. Potrivit jurnaliştilor de la marca.com, a dat „cel mai rapid tweet din istorie”. Fundaşul central al catalanilor a pus mâna pe un telefon de îndată ce s-a fluierat finalul derby-ului şi le-a transmis un mesaj fanilor.

Reclamă 4 / 0/3

Ne-am întors„, a scris Pique pe contul său de Twitter în momentul în care coechipierii săi încă se îmbrăţişau pe gazon.

Jucătorul legendar al Barcelonei a fost surprins, în timpul partidei, în timp ce le cerea colegilor să îşi umilească rivala. „Mai mult, mai mult!„, a strigat Pique când scorul era 2-0. Visul său a fost îndeplinit şi, în primele 6 minute ale reprizei secunde, Ferran Torres şi Aubameyang au mărit proporţiile scorului.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și