Închide meniul
VIDEO

Real Madrid – Barcelona 0-4 | Starurile lui Xavi au declanşat fiesta după El Clasico. Nebunie totală în vestiarul catalanilor! Pique a dat „cel mai rapid tweet din istorie”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 martie 2022, 9:07

Real Madrid – Barcelona 0-4 | Starurile lui Xavi au declanşat fiesta după El Clasico. Nebunie totală în vestiarul catalanilor! Pique a dat „cel mai rapid tweet din istorie

Real Madrid - Barcelona 0-4. Petrecere de senzaţie în vestiarul catalanilor

Twitter Barcelona

Real Madrid – Barcelona 0-4 a fost unul dintre cele mai dezechilibrate El Clasico din ultimii ani. Jucătorii lui Xavi şi-au dominat marea rivală pe toată durata partidei şi au obţinut o victorie istorică. Aubameyang (29, 51), Araujo (38) şi Ferran Torres (47) au înscris pe Santiago Bernabeu şi au rămas liderul din La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost nebunie totală în vestiarul Barcelonei. Jucătorii grupării blaugrana au făcut show şi s-au descătuşat după ce au intrat la cabine. Xavi a revitalizat-o pe echipa în tricoul căreia a scris istorie şi s-a îmbrăţişat cu toţi tinerii fotbalişti.

Real Madrid – Barcelona 0-4. Xavi a declanşat fiesta în vestiar

Jucătorii Barcelonei au făcut hora bucuriei şi au sărbătorit zgomotos succesul prin care i-au umilit pe rivali. Pique şi Dani Alves au dat tonul!

Mesajul lui Gerard Pique pentru fani după Real Madrid – Barcelona 0-4

Gerard Pique s-a bucurat la maximum şi nici măcar nu a mai aşteptat să ajungă în vestiar. Potrivit jurnaliştilor de la marca.com, a dat „cel mai rapid tweet din istorie”. Fundaşul central al catalanilor a pus mâna pe un telefon de îndată ce s-a fluierat finalul derby-ului şi le-a transmis un mesaj fanilor.

Reclamă

Ne-am întors„, a scris Pique pe contul său de Twitter în momentul în care coechipierii săi încă se îmbrăţişau pe gazon.

Jucătorul legendar al Barcelonei a fost surprins, în timpul partidei, în timp ce le cerea colegilor să îşi umilească rivala. „Mai mult, mai mult!„, a strigat Pique când scorul era 2-0. Visul său a fost îndeplinit şi, în primele 6 minute ale reprizei secunde, Ferran Torres şi Aubameyang au mărit proporţiile scorului.

Reclamă 4 / 0/3

Xavi a egalat un record fantastic, vechi de 63 de ani

Real Madrid – Barcelona 0-4. Xavi a egalat un record fantastic, vechi de 63 de ani, după victoria uluitoare reușită de catalani pe Santiago Bernabeu.

Xavi a devenit cel de-al 3-lea antrenor al Barcelonei care câștigă primul său El Clasico la o diferență de cel puțin 4 goluri, în istoria La Liga.

Primii tehnicieni ai catalanilor care au reușit această performanță incredibilă au fost Ferdinand Daucik, scor 7-2, în 1951, și Helenio Herrera, scor 4-0, în 1959.

Pierre-Emerick Aubameyang, record fabulos în Real Madrid – Barcelona 0-4! Starul Barcelonei, seară de vis

În urma prestației de vis de pe Bernabeu, Aubameyang a devenit primul jucător din secolul XXI care contribuie direct la 3 goluri la debutul în El Clasico.

Mai mult, Aubameyang a devenit primul jucător care marchează în 5 meciuri consecutive împotriva luI Real Madrid în secolul XXI. Cele 6 goluri marcate de gabonez în poarta “galacticilor” au venit în Champions League și La Liga.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și