Închide meniul

Silviu Lung Jr. a prins echipa etapei în Arabia Saudită, alături de Cristiano Ronaldo

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 februarie 2023, 18:33

Reclamă
Silviu Lung Jr. a prins echipa etapei în Arabia Saudită, alături de Cristiano Ronaldo

Silviu Lung Junior a prins echipa etapei

Profimedia

Silviu Lung Junior a prins echipa etapei în Arabia Saudită, alături de Cristiano Ronaldo, cel care a reuşit un hattrick de senzaţie în victoria celor de la Al-Nassr cu Damac, scor 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Silviu Lung Jr. a fost ales în echipa etapei după ce Al-Raed, echipa antrenată de Marius Şumudică, a obţinut o remiză cu Al-Ittihad, scor 0-0. Cu un Silviu Lung în zi mare, Al Read a reuşit să reziste celor 17 şuturi trase de una dintre candidatele la titlu.

Silviu Lung a prins echipa etapei în Arabia Saudită, alături de Cristiano Ronaldo

Doar Cristiano Ronaldo şi Carlos Junior, de la Al-Shabab, au obţinut o notă mai are decât Silviu Lung.

Mesajul transmis de Cristiano Ronaldo, după ce a marcat un hattrick de vis pentru Al-Nassr

Mesajul transmis de Cristiano Ronaldo, după ce a reuşit un hattrick de senzaţie pentru Al-Nassr. Starul portughez a marcat toate cele 3 goluri pentru echipa sa, în victoria de la Damac.

Reclamă

Cristiano Ronaldo a transmis un mesaj în care a scos în evidenţă munca de echipă. Starul portughez şi-a felicitat colegii pentru munca depusă, chiar dacă el a marcat de 3 ori.

„O seară specială! Bine lucrat, băieți!”, a scris Cristiano Ronaldo, pe contul de Instagram.

Cristiano Ronaldo a primit o notă uriaşă după ce a marcat de 3 ori. Ronaldo a înscris cele 3 goluri în prima repriză a partidei din deplasarea de la Damac.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo şi-a luat familia şi s-a mutat definitiv

Cristiano Ronaldo şi-a luat familia şi s-a mutat definitiv din cele 17 apartamente pe care le închiriase în zgârie-norul Four Seasons. Atacantul de 38 de ani al lui Al-Nassr a renunţat la a mai locui în clădirea emblematică din Riad.

Potrivit jurnaliştilor de la mirror.co.uk, deţinătorul a cinci Baloane de Aur a decis să stea, alături de iubita Georgina Rodriguez şi de copiii săi, în prima „locuinţă de familie” din Arabia Saudită.

Sursele jurnaliştilor britanici anunţă că Ronaldo a părăsit hotelul în care era cazat şi s-a mutat „definitiv”. Şi mama lui Cristiano a confirmat informaţiile în momentul în care a ajuns la Riad. A postat un selfie cu fiul cel mare al CR7 din noua casă.

Încă nu se cunosc multe detalii despre noua locuinţă a starului portughez, dar aceasta ar fi într-un complex exclusivist în care are parte de securitate la cel mai înalt nivel. Ronaldo s-ar fi mutat în apropierea zonei de lux Al Muhammadiyah, care se mândrește cu o viață de noapte incredibilă și cu unele dintre cele mai bune restaurante din Riad. În plus, acolo ar fi şi cele mai bune şcoli.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și