Închide meniul

Silviu Lung Jr și Alex Mitriță, transferați de Marius Șumudică la Al Raed! Două lovituri dintr-un „foc” pentru „Șumi”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 10 iulie 2022, 8:32

Silviu Lung Jr și Alex Mitriță, transferați de Marius Șumudică la Al Raed! Două lovituri dintr-un „foc pentru „Șumi

Silviu Lung Jr și Alex Mitriță, aduși de Marius Șumudică la Al Raed

Silviu Lung Jr și Alex Mitriță, aduși de Marius Șumudică la Al Raed / Colaj Hepta

Silviu Lung Jr și Alex Mitriță au fost transferați de Marius Șumudică la Al Raed. Potrivit digisport.ro, cei doi jucători români au semnat cu formația din Arabia Saudită, preluată recent de antrenorul de 51 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică a dat două lovituri dintr-un „foc” pe piața transferurilor. Tehnicianul român a ajuns la Al Raed în această vară, la o lună după despărțirea de Al-Shabab.

Silviu Lung Jr și Alex Mitriță, transferați de Marius Șumudică la Al Raed

Șumudică n-a pierdut deloc vremea și a realizat două transferuri răsunătoare. Fostul atacant al Rapidului i-a adus la Al Raed pe Silviu Lung Jr și Alex Mitriță.

Conform sursei citate, Lung a semnat un contract valabil pe doi ani cu echipa lui Marius Șumudică, antrenorul alături de care a cucerit titulul în Liga 1 în sezonul 2015/2016, la Astra Giurgiu. Cei doi au colaborat și în campionatul Turciei, la Kayserispor, în sezonul 2017/2018.

Șumudică nu s-a oprit la postul de portar și a reușit o mutare importantă și pe plan ofensiv. La rândul său, Mitriță a fost împrumutat de New York City la Al Raed pentru stagiunea următoare. Fostul atacant al Universității Craiova revenise recent din împrumutul de la PAOK Salonic, unde a colaborat cu un alt antrenor român, Răzvan Lucescu.

Reclamă

Atât Silviu Lung Jr, cât și Alex Mitriță au bifat selecții la naționala României de-a lungul timpului. Portarul de 33 de ani și-a anunțat însă retragerea în 2020 și se pare că Mitriță l-ar fi urmat în această vară, după ultimele înfrângeri suferite de „tricolori”.

Alex Mitriţă se retrage de la naționala României!

Prezent la meciurile din UEFA Nations League, Mitriţă a jucat 25 de minute în eşecul din Muntenegru, scor 0-2. După, nu a mai intrat niciun minut pe teren. Mai mult, fostul vârf al Universităţii Craiova nici nu a prins lotul de 23 de jucători în Bosnia.

Revoltat, Mitriţă i-ar fi anunţat pe oamenii din staff-ul lui Edi Iordănescu că nu mai are de gând să vină la echipa naţională, anunţă prosport.ro. Decizia este cel puţin surprinzătoare.

Reclamă 4 / 0/3

Mitriţă are 3 goluri în cele 18 selecţii la echipa naţională. A fost debutat în urmă cu patru ani, de Cosmin Contra. Când a aflat ce decizie a luat jucătorul de 27 de ani, Ilie Dumitrescu a răbufnit. Fostul atacant al Generaţiei de Aur nu îşi poate explica.

Eu nu concep așa ceva. Au fost momente când nu jucam în Anglia, am avut probleme cu permisul de muncă, și sufeream foarte tare pentru că pierdeam echipa națională. În ultimele două meciuri din Liga Națiunilor, Mitriță n-a mai fost în lot. Probabil că s-a întâmplat ceva (n.r. – între Mitriță și selecționerul Edi Iordănescu), altfel nu pot înțelege.

Dacă n-a fost ceva între părți la acțiunea asta, nu văd un lucru pozitiv pentru un jucător ca Mitriță, care își dorește să facă performanță, să renunțe la echipa națională. Nu l-am înțeles nici pe Radu Ștefan.

La echipa națională sunt și jucători nemulțumiți, există competiție pe posturi. Dar eu n-aș renunța niciodată la echipa națională„, a declarat Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Contract astronomic pentru Marius Șumudică la Al Raed

Marius Șumudică a antrenat-o până acum pe Al-Shabab, care i-a propus prelungirea contractului, dar nu a fost convins să rămână. Antrenorul român le-a spus „da” celor de la Al Raed, după ce a primit o ofertă „rar întâlnită” în Arabia Saudită.

„Fotbalistic, mă întorc în Arabia Saudită. Am avut o discuţie cu cei de la Al Shabab care mi-au propus prelungiea contractului, în nişte condiţii care nu mi-au convenit, dar să fiu sincer, eu semnasem cu două sau trei săptămâni înainte cu o altă echipă, una care mi-a oferit tot, mi-a pus pe tavă toate transferurile, tot ce am cerut.

Plus un contract pe doi ani, ceea ce nu prea se dă în Arabia Saudita. Un contract cu despăgubiri pe care nu vezi de obicei. E vorba de Al Raed. M-a contactat preşedintele lor după meciul direct. E o clauză de reziliere cu şase zerouri”, a spus Marius Șumudică, după revenirea în România”, a spus Marius Șumudică, după revenirea în România.

Reclamă

 

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și