Închide meniul

Marius Șumudică, plătit regește la Al Raed. „Clauza e cu șase zerouri!” Detaliile din contractul românului

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 29 iunie 2022, 16:31

Marius Șumudică, plătit regește la Al Raed. „Clauza e cu șase zerouri! Detaliile din contractul românului

Marius Șumudică va semna cu Al Raed

Marius Șumudică, în timpul unui meci / Profimedia

Marius Șumudică a dezvăluit că Al Raed i-a făcut o ofertă de nerefuzat. Antrenorul român va avea o clauză de reziliere cu „șase zerouri”. Șumi a fost contactat de șeici imediat după meciul direct din campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică a antrenat-o până acum pe Al-Shabab, care i-a propus prelungirea contractului, dar nu a fost convins să rămână. Antrenorul român le-a spus „da” celor de la Al Raed, după ce a primit o ofertă „rar întâlnită” în Arabia Saudită.

Contract faraonic pentru Marius Șumudică la Al Raed

„Fotbalistic, mă întorc în Arabia Saudită. Am avut o discuţie cu cei de la Al Shabab care mi-au propus prelungiea contractului, în nişte condiţii care nu mi-au convenit, dar să fiu sincer, eu semnasem cu două sau trei săptămâni înainte cu o altă echipă, una care mi-a oferit tot, mi-a pus pe tavă toate transferurile, tot ce am cerut. Plus un contract pe doi ani, ceea ce nu prea se dă în Arabia Saudita. Un contract cu despăgubiri pe care nu vezi de obicei. E vorba de Al Raed. M-a contactat preşedintele lor după meciul direct. E o clauză de reziliere cu şase zerouri”, a spus Marius Șumudică, după revenirea în România”, a spus Marius Șumudică, după revenirea în România.

Cu Marius Șumudică pe banca tehnică, Al-Shabab a încheiat campionatul din Arabia Saudită pe locul 4. Șumi și-a calificat echipa și în optimile Ligii Campionilor Asiei.

„A fost o experienţă reuşită din toate punctele de vedere. Am reuşit să ne calificăm cu un punctaj istoric din grupele Ligii Campionilor Asiei, cu 16 puncte din 18. Am avut cel mai bun marcator din toate grupele şi cel mai bun pasator. I-am luat de pe locul 4 şi i-am lăsat pe acelaşi loc. Suntem calificaţi în optimile Ligii Campionilor”, a mai spus Șumudică.

Reclamă

 Marius Șumudică l-a pupat pe frunte pe președintele lui Al-Shabab

În ultima etapă a sezonului, Al-Shabab a încheiat la egalitate partida cu Al-Ahli, scor 0-0. În urma rezultatului, adversara formației lui Șumudică a retrogradat în liga a doua.

Șumudică va fi înlocuit la cârma lui Al-Shabab de Quique Setien, fostul antrenor al Barcelonei. Fostul atacant al Rapidului a profitat din plin de ultimele sale momente la cârma formației din Arabia Saudită și a devenit viral, din nou!

La finalul meciului, „Șumi” s-a dus „glonț” la președintele clubului, Khaled al Baltan, și l-a pupat pe frunte.

Reclamă 4 / 0/3

Gestul fabulos al lui Marius Șumudică l-a surprins complet pe conducătorul lui Al-Shabab, care a început să râdă.

Marius Şumudică nu a primit medalie de la CFR

Marius Şumudică nu a primit medalie de campion de la CFR Cluj şi are un mesaj clar pentru Neluţu Varga. Se mulţumeşte cu un kilogram de cârnaţi de la patronul care l-a dat afară.

„Eu cred că se bat cele trei echipe, FCSB, Craiova şi CFR şi anul ăsta. Văd că Sepsi investeşte. Nu, nu mi-au trimis nicio medalie cei de la CFR Cluj. Mie îmi plac cârnaţii virsli şi dacă îmi trimit un kilogram de virsli eu sunt mulţumit. Să-i transmiteţi domnului Varga. Mie îmi plac cârnaţii cu muştar”, a spus Şumudică, la revenirea în România.

Şumudică a fost dat afară de la CFR Cluj, chiar dacă avut parte de un debut de sezon cu şapte victorii în primele şapte etape. În locul lui, Dan Petrescu le-a adus al cincilea titlu consecutiv feroviarilor.

În sezonul 2021/2022, Șumudică a pregătit 3 echipe: CFR Cluj, Yeni Malatyaspor și Al-Shabab. Aceasta a fost cea de-a doua aventură a românului pe banca lui Al-Shabab, după cea din perioada 2018-2019.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și