Închide meniul

„Situația este îngrozitoare! E ireal, ne tulbură mințile!” Probleme la Chelsea, după ce Roman Abramovich urmează să fie interzis în Anglia

Reclamă

Publicat: 26 februarie 2022, 12:32

„Situația este îngrozitoare! E ireal, ne tulbură mințile! Probleme la Chelsea, după ce Roman Abramovich urmează să fie interzis în Anglia

Thomas Tuchel îl regretă deja pe Abramovich

Twitter Chelsea

Antrenorul echipei Chelsea, Thomas Tuchel, a afirmat că este îngrijorat de întreaga situaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Thomas Tuchel, dărâmat după ce Rusia a atacat Ucraina

Nu putem pretinde că nu este o problemă. Situaţia, în general, pentru mine şi personalul meu, pentru toată lumea de la Cobham (centrul de antrenament al clubului), pentru jucători, este îngrozitoare. Nimeni nu se aştepta la asta. Este ireal, aşa cum spuneam, ne tulbură minţile, ne afectează înainte de finala Cupei Ligii cu Liverpool”, de duminică, a spus Tuchel.

Antrenorul german a refuzat însă să comenteze în mod specific cazul lui Roman Abramovici: „Sunt atât de multe incertitudini în jurul situaţiei clubului nostru şi a situaţiei în general, încât nu are sens să comentez”, a spus el, cerând pentru el şi pentru echipa sa dreptul „de a se concentra pe sport şi de a nu se implica în politică„.

Chelsea joacă, duminică, pe Wembley, cu Liverpool, în finala Cupei Ligii Angliei.

Fiica lui Roman Abramovich, atac dur la Vladimir Putin

Războiul dintre Rusia și Ucraina are consecințe și asupra sportului. Fiica milionarului rus Roman Abramovich, patronul lui Chelsea, a transmis un mesaj dur împotriva liderului de la Kremlin, Vladimir Putin.

Reclamă

Potrivit presei din Anglia, Roman Abramovich nu va mai putea locui în Marea Britanie. Patronul miliardar al lui Chelsea este considerat “unul dintre membrii-cheie ai cleptocrației” lui Vladimir Putin.

Fiica lui Abramovich, Sofia, și-a ieșit din minți când a auzit că tatăl ei ar fi de partea lui Putin. Tânăra de 27 de ani susține că poporul rus nu-l susține pe liderul de la Kremlin și că războiul împotriva Ucrainei e o ambiție personală a lui Putin.

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

„Cea mai mare minciună a Kremlinului și cea mai de impact este propaganda că majoritatea rușilor sunt de partea lui Putin”, a scris Sofia, alături de o imagine, în care cuvântul Rusia e tăiat și e înlocuit cu cuvântul Putin: „Putin vrea război cu Ucraina”.

Reclamă 4 / 0/3

Autoritățile britanice vor face tot posibilul să respingă orice încercare a lui Abramovich de a obține viza permanentă pentru Marea Britanie, anunță The Sun, citată de Daily Mail. Abramovich a dezmințit în trecut că ar avea vreo legătură cu Kremlinul.

În 2018, oligarhul rus a obținut cetățenia israeliană, care i-a dat dreptul să locuiască în Marea Britanie până la 6 luni.

Abramovich și-a folosit ultima dată pașaportul în luna octombrie pentru a face o scurtă călătorie la Londra, acolo unde evoluează echipa sa, Chelsea. În Londra, Roman Abramovich deține o locuință luxoasă în apropiere de Kensigton Palace, estimată la 125 milioane de lire.

Averea patronului lui Chelsea este estimată la 8,4 miliarde de lire. 

Citește și:

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și