Închide meniul

Situație incredibilă la Barcelona. Catalanii nu-l pot înregistra pe Ferran Torres, nici măcar după ce au scăpat de Coutinho!

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 ianuarie 2022, 9:23

Situație incredibilă la Barcelona. Catalanii nu-l pot înregistra pe Ferran Torres, nici măcar după ce au scăpat de Coutinho!

Probleme mari la Barcelona

Profimedia

În ciuda faptului că plătit 55 de milioane de euro pentru Ferran Torres, Barcelona are în continuare probleme cu banii, dovadă că nu-i poate înregistra contractul fotbalistului adus de la Manchester City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona nu-l poate înregistra pe Ferran Torres

Echipa lui Xavi spera să rezolve această problemă prin împrumutul lui Philippe Coutinho la Aston Villa, al cărui salariu va fi plătit integral de echipa engleză. Chiar și așa, plafonul salarial tot este depășit!

„Nu-l putem înregistra pe Ferran Torres încă, împrumutul lui Coutinho nu este suficient. Dar am început deja operațiunile în acest sens, suntem în discuții!”, a declarat directorul celor de la Barcelona, Mateu Alemany.

Barcelona are o listă cu mai mulți jucători de care vrea să scape. Chiar dacă însă ar reuși să mai scadă din salarii, și să-l înregistreze pe Torres, debutul spaniolului tot ar fi incert. În prezent, el încă se recuperează după accidentare suferită la Manchester City.

Reclamă

Ferran Torres a semnat cu Barcelona un contract valabil până pe 30 iunie 2027 şi are o clauză de reziliere a contractului de un miliard de euro.

Cine este Ferran Torres

Ferran Torres a disputat doar șapte meciuri pentru Manchester City în acest sezon, în toate competițiile. Jucătorul de 21 de ani și-a trecut în cont trei goluri și un assist.

Torres evolua pentru echipa lui Pep Guardiola din august 2020, când City îl transfera de la Valencia pentru 28 de milioane de euro. Alături de „cețățeni”, ibericul a devenit campion al Angliei și a jucat finala UEFA Champions League, pierdută cu Chelsea, scor 0-1.

Reclamă 4 / 0/3

45 de milioane de euro e cota lui Ferran Torres, potrivit transfermarkt.com. La naționala Spaniei, fotbalistul de 21 de ani a adunat 22 de meciuri, reușind să înscrie 12 goluri.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și