Închide meniul

Situaţie uluitoare în Anglia! Cluburile nu pot vinde tricouri fanilor, după ce acestea s-au „evaporat”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 iulie 2022, 22:52

Situaţie uluitoare în Anglia! Cluburile nu pot vinde tricouri fanilor, după ce acestea s-au „evaporat

Situaţie uluitoare în Anglia: cluburile nu pot vinde tricouri fanilor

Fanii lui Leeds, în timpul unui meci / Profimedia

Situaţie uluitoare în Anglia! Cluburile nu pot vinde tricouri fanilor, după ce acestea s-au „evaporat”. Chiar şi unele echipe din Premier League au fost afectate de această situaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campionatul Angliei va începe în luna august, dar cluburile de confruntă cu lipsa tricourilor pentru suporteri. Dintre cele 92 de cluburi care formează primele patru divizii, doar 44 dintre ele au toate tricourile disponibile şi 19 nu au niciunul.

Situaţie uluitoare în Anglia: cluburile nu pot vinde tricouri fanilor, după ce acestea s-au „evaporat”

În Premier League, cel mai afectat club este Leeds, care a indicat că noul lor tricou nu va fi pus în vânzare până la sfârşitul lunii august, la trei săptămâni de la startul campionatului.

Furnizorul său de echipamente, Adidas, a emis o declaraţie în care îşi cere scuze pentru întârzierea din cauza „provocărilor fără precedent din ultimul an”, relatează BBC.

Clubul Stockport County (League Two) a anunţat că o parte (15%) din comanda sa de tricouri a fost pierdută într-un port când a intrat în Regatul Unit. Într-un comunicat de presă, clubul a declarat că este „considerabil dezamăgit” de furnizorul său de echipamente Puma.

Reclamă

„Am informat imediat clubul despre tricourile lipsă şi lucrăm cu partenerul nostru de logistică pentru a găsi tricourile lipsă”, a reacţionat firma de echipament sportiv.

Ce a spus Pep Guardiola despre Erling Haaland, după debutul perfect de la Manchester City

Pep Guardiola a vorbit despre Erling Haaland după ce starul norvegian a marcat primul său gol pentru Manchester City. Super-atacantul de 22 de ani a spart „gheața” în meciul amical cu Bayern Munchen, după numai 12 minute.

Guardiola este de părere că, în mai puțin de o lună, Haaland va fi la cel mai înalt nivel al său, la timp pentru debutul noului sezon din Premier League.

Reclamă 4 / 0/3

„A marcat un gol, e important, la genul ăsta de mingi în fața portarului e mereu prezent acolo. Sunt primele minute, are nevoie de mai mult ritm și mai mult timp. Deja a jucat 45 de minute, e bine pentru el.

Vom vedea cum va reacționa în continuare. În două sau trei săptămâni vom scoate tot ce e mai bun din el. S-a antrenat foarte bine și pare un băiat de treabă, cu picioarele pe pământ.”, a spus Pep Guardiola, potrivit 90min.com.

Darwin Nunez, „poker” în Leipzig – Liverpool 0-5

Darwin Nunez a reușit un „poker” pentru Liverpool în amicalul cu RB Leipzig, scor 5-0. Atacantul uruguayan a marcat primele sale goluri în tricoul cormoranilor.

Darwin Nunez era fără gol în primele sale două partide disputate pentru Liverpool. Introdus în repriza secundă, uruguayanul le-a umplut poarta de goluri celor de la Leipzig.

Echipa lui Jurgen Klopp a avut nevoie de doar opt minute pentru a prelua conducerea. Mohamed Salah a deschis scorul cu o finalizare de efect

Nunez a făcut 2-0 în minutul 48, cu un gol din penalty. A doua reușită a venit trei minute mai târziu, după un șut la colțul lung din interiorul careului. Golul trei l-a marcat în minutul 68, cu o finalizare din fața porții.

Darwin Nunez a completat „poker-ul” în prelungirile meciului, cu un șut la care portarul lui Leipzig n-a mai putut interveni.

Reclamă
Recomandări
  • Situaţie uluitoare în Anglia
  • Cluburile nu pot vinde tricouri fanilor, după ce acestea s-au „evaporat”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și