Închide meniul

Ce a spus Pep Guardiola despre Erling Haaland după ce super-atacantul a spart „gheața” la Manchester City: „Vom vedea!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 24 iulie 2022, 15:28

Ce a spus Pep Guardiola despre Erling Haaland după ce super-atacantul a spart „gheața la Manchester City: „Vom vedea!

Pep Guardiola ştie cine va fi succesorul său la Manchester City

Pep Guardiola, în timpul unei conferințe de presă / Profimedia

Pep Guardiola a vorbit despre Erling Haaland după ce starul norvegian a marcat primul său gol pentru Manchester City. Super-atacantul de 22 de ani a spart „gheața” în meciul amical cu Bayern Munchen, după numai 12 minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

City s-a impus cu 1-0 grație golului marcat de atacantul adus în această vară de la Borussia Dortmund. Internaționalul nordic a trimis în plasă după o centrare expediată în fața porții de Jack Grealish.

Ce a spus Pep Guardiola despre Erling Haaland după primul gol înscris de norvegian la Manchester City

Erling Haaland a jucat o repriză în amicalul „de lux” din Statele Unite, iar Pep Guardiola s-a arătat mulțumit de prestația sa. Totuși, managerul spaniol nu exultă și spune că norvegianul mai are nevoie de timp pentru a ajunge la forma sa de top.

Guardiola este de părere că, în mai puțin de o lună, Haaland va fi la cel mai înalt nivel al său, la timp pentru debutul noului sezon din Premier League.

Pep Guardiola i-a făcut o scurtă caracterizare lui Erling Haaland, după primele săptămâni petrecute alături de Manchester City:

Reclamă

„A marcat un gol, e important, la genul ăsta de mingi în fața portarului e mereu prezent acolo. Sunt primele minute, are nevoie de mai mult ritm și mai mult timp. Deja a jucat 45 de minute, e bine pentru el.

Vom vedea cum va reacționa în continuare. În două sau trei săptămâni vom scoate tot ce e mai bun din el. S-a antrenat foarte bine și pare un băiat de treabă, cu picioarele pe pământ.”, a spus Pep Guardiola, potrivit 90min.com.

Reclamă 4 / 0/3

Erling Haaland a dezvăluit echipa pe care abia așteaptă s-o „distrugă” în Anglia!

Erling Haaland a fost cumpărat de Manchester City de la Borussia Dortmund în această vară. Campioana Angliei a activat clauza din contractul atacantului norvegian, în valoare de 60 de milioane de euro.

Erling Haaland așteaptă cu mult entuziasm debutul noului sezon din Anglia. Uriașul atacant de 21 de ani este pregătit să scuture plasele echipelor din Premier League și și-a ales deja o „victimă” preferată: Manchester United.

Haaland a fost prezentat oficial la Manchester City în fața a mii de fani. În timpul evenimentului special, internaționalul nordic a fost întrebat care este echipa pe care abia așteaptă s-o întâlnească în noul sezon.

Erling Haaland a început să râdă, ezitând să ofere un răspuns din prima. În cele din urmă, norvegianul a scos pe gură cuvintele care i-au făcut să exulte pe fanii lui City:

„Nu îmi place să spun asta, dar… Manchester United!”, a spus Erling Haaland.

 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” Vezi toate știrile
Citește și