Închide meniul

Siyabonga Ngezana a gafat în Sudanul de Sud – Africa de Sud! Victorie obţinută dramatic de echipa fundaşului de la FCSB

Alex Masgras Publicat: 10 septembrie 2024, 23:36

Reclamă
Siyabonga Ngezana a gafat în Sudanul de Sud – Africa de Sud! Victorie obţinută dramatic de echipa fundaşului de la FCSB

Siyabonga Ngezana a gafat în Sudanul de Sud - Africa de Sud! Victorie obţinută dramatic de echipa fundaşului de la FCSB

Siyabonga Ngezana / Profimedia

Siyabonga Ngezana a gafat în Sudanul de Sud – Africa de Sud. Fundaşul campioanei României a fost titular în meciul din preliminariile Cupei Africii pe Naţiuni, câştigat de sud-africani cu 3-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ngezana a fost în centrul atenţiei în partida de pe Juba Stadium, câştigat graţie unui gol marcat în minutul 90+5.

Siyabonga Ngezana a gafat în Sudanul de Sud – Africa de Sud! Victorie obţinută dramatic de echipa fundaşului de la FCSB

Siyabonga Ngezana a comis faultul care a dus la penalty-ul din care gazdele au deschis scorul. Okello a marcat în minutul 15, dar Africa de Sud a restabilit egalitatea două minute mai târziu.

Chiar înainte de pauză, în minutul 45+2, Africa de Sud a preluat conducerea, graţie reuşitei lui Appollis. În minutul 57, Ngezana a fost din nou în centrul atenţiei. Fundaşul celor de la FCSB a alunecat în careu, chiar în faţa lui Kuach Yuel, cel care a dus scorul la 2-2.

În cele din urmă, totul s-a terminat bine pentru echipa lui Siyabonga Ngezana. Africa de Sud a câştigat meciul graţie golului marcat de Mbatha în minutul 90+5.

Reclamă
Reclamă

După primele două meciuri, Africa de Sud este pe locul 2, cu 4 puncte, la egalitate cu liderul Uganda. Congo se află pe locul 3, cu 3 puncte, în timp ce Sudanul de Sud este pe ultimul loc, cu 0 puncte.

Siyabonga Ngezana, savuros după ce a fost întrebat despre plecarea de la FCSB: „O să stau până Gigi spune că e ok”

Siyabonga Ngezana a avut un mesaj savuros după ce a fost întrebat despre plecarea de la FCSB. Fundaşul sud-african a marcat primul său gol în Liga 1 pentru campioana României în victoria cu 2-0 de pe teren propriu cu UTA.

Ngezana a mai înscris în urmă cu un an, în Cupa României. El a mai trimis balonul în poartă şi în meciul cu Hermannstadt de etapa trecută, dar reuşita sa a fost anulată de VAR.

Reclamă

„Misiunea mea a fost să încerc să rămânem fără gol primit și dacă se poate să și marchez. În viitor sper să construim ceva bun pe baza acestui rezultat. Mereu apar la faze fixe, nu mai știu când am marcat, dar e bine când marchezi. Sunt fericit și pentru că nu am primit gol.

Sunt foarte multe jocuri și este foarte bine venită această pauză. Era clar că trebuie să începem să acumulăm mai multe puncte în campionat. Staff-ul face o treabă foarte bună, nu poți să joci mereu cu același prim 11.

(n.r. despre plecarea de la FCSB) O să stau până Gigi spune că e ok și pot să plec. Încerc să dau mereu cât pot. Asta e meseria noastră, dar acum mă bucur pentru echipa noastră că a obținut toate cele trei puncte.

Manchester United este echipa pe care o susțin în Premier League. Trebuie să începem să jucăm cât mai bine, să ne pregătim și poate vom obține ceva”, a declarat Siyabonga Ngezana, la digisport.ro.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:39

Olanda – Germania 2-2. Meci superb la Amsterdam! Toate rezultatele serii din Nations League

23:35

„Nu am arătat bine” Verdictul lui Mihai Stoica după România – Lituania 3-1! Ce a spus de penalty-ul scos de Hagi şi golul anulat

23:11

VideoSurpriza uriaşă a lui Mihai Leu pentru „Mexicanul”, un fan nelipsit de la cursele de maşini

23:08

„Unul dintre voi” Jayson Papeau, mesaj emoţionant la despărţirea de Rapid: „Menţiune pentru domnul Şucu”

22:48

Mihai Stoica a răbufnit după ce a aflat că FCSB nu va juca încă pe Arena Naţională: „După asta sunt bucureştenii disperaţi?”

22:14

„A schimbat radical!” Mihai Stoica l-a contrazis pe Gigi Becali şi a numit jucătorul care a făcut diferenţa în România – Lituania

1 Foto„Până la stele şi dincolo de ele!” Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României 2 Video„Ne puteţi spune de ce l-aţi schimbat pe Niţă cu Târnovanu?” Răspunsul tranşant al lui Mircea Lucescu: „Sunt obligat să fac asta” 3 EXCLUSIVAlex Mitriţă, mesaj tranşant după ce a marcat în România – Lituania 3-1: „S-au vorbit foarte multe despre bad-boy-ul din mine” 4 EXCLUSIVIanis Hagi, în extaz după primele meciuri cu Mircea Lucescu selecţioner: „Toţi suntem încântaţi de el!” Anunţ despre viitorul său 5 VIDEOEliza Samara, eliminată de Mima Ito de la WTT Champions Macao 2024, live în AntenaPLAY 6 EXCLUSIVIanis Hagi, după ce a fost scos de pe lista UEFA, înainte de Rangers – FCSB: „Sper să câştige şi să iasă din grupă”
Citește și