Închide meniul

Siyabonga Ngezana, savuros după ce a fost întrebat despre plecarea de la FCSB: „O să stau până Gigi spune că e ok”

Alex Masgras Publicat: 1 septembrie 2024, 23:52

Reclamă
Siyabonga Ngezana, savuros după ce a fost întrebat despre plecarea de la FCSB: „O să stau până Gigi spune că e ok

Siyabonga Ngezana, savuros după ce a fost întrebat despre plecarea de la FCSB: "O să stau până Gigi spune că e ok"

Siyabonga Ngezana, după un meci / Profimedia

Siyabonga Ngezana a avut un mesaj savuros după ce a fost întrebat despre plecarea de la FCSB. Fundaşul sud-african a marcat primul său gol în Liga 1 pentru campioana României în victoria cu 2-0 de pe teren propriu cu UTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ngezana a mai înscris în urmă cu un an, în Cupa României. El a mai trimis balonul în poartă şi în meciul cu Hermannstadt de etapa trecută, dar reuşita sa a fost anulată de VAR.

Siyabonga Ngezana, savuros după ce a fost întrebat despre plecarea de la FCSB: „O să stau până Gigi spune că e ok”

Ngezana abia aşteaptă pauza internaţională după numărul mare de meciuri din ultima perioadă şi a fost întrebat şi cât timp mai are de gând să rămână la FCSB. Fundaşul sud-african nu a stat pe gânduri şi a spus că va rămâne la campioana României atâta timp cât este dorit de Gigi Becali:

„Misiunea mea a fost să încerc să rămânem fără gol primit și dacă se poate să și marchez. În viitor sper să construim ceva bun pe baza acestui rezultat. Mereu apar la faze fixe, nu mai știu când am marcat, dar e bine când marchezi. Sunt fericit și pentru că nu am primit gol.

Sunt foarte multe jocuri și este foarte bine venită această pauză. Era clar că trebuie să începem să acumulăm mai multe puncte în campionat. Staff-ul face o treabă foarte bună, nu poți să joci mereu cu același prim 11.

Reclamă
Reclamă

(n.r. despre plecarea de la FCSB) O să stau până Gigi spune că e ok și pot să plec. Încerc să dau mereu cât pot. Asta e meseria noastră, dar acum mă bucur pentru echipa noastră că a obținut toate cele trei puncte.

Manchester United este echipa pe care o susțin în Premier League. Trebuie să începem să jucăm cât mai bine, să ne pregătim și poate vom obține ceva”, a declarat Siyabonga Ngezana, la digisport.ro.

Alex Băluţă şi-a luat revanşa în FCSB – UTA

Campioana României a ratat şansa de a se desprinde în duelul de pe stadionul Arcul de Triumf în minutul 58, dar a reuşit să se impună în cele din urmă cu 2-0.

Reclamă

Siyabonga Ngezana a deschis scorul în prima repriză, iar echipa lui Elias Charalambous putea majora diferenţa în minutul 58, prin Alex Băluţă. Atacantul a marcat însă primul său gol din acest sezon de Liga 1.

În minutul 55 al partidei, William Baeten a şutat, iar mingea a lvoit mâna lui Conte. Imediat, arbitrul George Găman a dictat lovitură de la 11 metri.

Cel care şi-a asumat responsabilitatea a fost Alex Băluţă. Fostul jucător al Universităţii Craiova nu a reuşit să îl învingă pe Robert Popa. Portarul arădenilor a ghicit colţul şi a parat execuţia jucătorului de la FCSB.

După această fază, atacantul lui FCSB şi-a luat revanşa. În minutul 87, Băluţă a dus scorul la 2-0 şi şi-a trecut în cont primul gol din acest sezon din Liga 1.

Jucătorul pe care Gigi Becali l-a numit „anti-gol” în urmă cu câteva săptămâni a mai înscris o singură dată în acest sezon, în primul tur preliminar UEFA Champions League, cu Virtus.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:30 2 sept.

VIDEOGuimaraes – Famalicao 2-1 a fost în AntenaPLAY. Victorie dramatică în minutul 90+1 pentru gazde

0:11 2 sept.

„Trebuie să dau mai mult!” Alex Băluță, mesaj sincer după criticile primite. Ce a spus după FCSB – UTA 2-0

0:06 2 sept.

Lixandru a dezvăluit diagnosticul primit după ce s-a accidentat: „M-am gândit doar la naţională”! Cum poate arăta piciorul lui

23:52

„Eu nu mă joc!” Mircea Rednic, măsură radicală după FCSB – UTA 2-0! Prima reacție, după ce a făcut scandal în vestiar

23:37

VideoMircea Rednic, scandal cu jucătorii în vestiar după înfrângerea cu FCSB! „Puriul” i-a certat serios şi a aruncat lucruri!

23:27

Alex Băluţă şi-a luat revanşa în FCSB – UTA! Jucătorul „anti-gol” a spart gheaţa şi a înscris după ce a ratat un penalty

1 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Sărbătoare la Monza 2 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 3 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 4 FCSB – UTA 2-0! Băluță și Ngezana, eroii campioanei! Echipa lui Gigi Becali, prima victorie după 2 eșecuri suferite la rând 5 VIDEOAtromitos – PAOK 1-2. Campioana Greciei a obţinut dramatic a treia victorie a sezonului, cu un gol marcat în minutul 90! 6 FotoAlessandro Del Piero a fluturat steagul în momentul în care Charles Leclerc a trecut linia de sosire! Scenă fabuloasă la Monza
Citește și