Închide meniul

Siyabonga Ngezana şi-a uimit colegii de la naţionala Africii de Sud! Fundaşul de la FCSB, lăudat: „S-a schimbat radical”

Alex Masgras Publicat: 12 iunie 2024, 11:54

Reclamă
Siyabonga Ngezana şi-a uimit colegii de la naţionala Africii de Sud! Fundaşul de la FCSB, lăudat: „S-a schimbat radical

Siyabonga Ngezana şi-a uimit colegii de la naţionala Africii de Sud! Fundaşul de la FCSB, lăudat: "S-a schimbat radical"

Siyabonga Ngezana, în meciul Nigeria - Africa de Sud / Profimedia

Siyabonga Ngezana şi-a uimit colegii de la naţionala Africii de Sud. Fundaşul celor de la FCSB şi-a făcut debutul la echipa naţională, într-un meci cu Nigeria, din preliminariile Cupei Mondiale din 2025.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campion cu FCSB în Liga 1, Ngezana a fost titular în meciul care s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Prestaţia sud-africanului a fost apreciată, iar colegii acestuia au scos în evidenţă schimbările în bine pe care le-au văzut de când acesta s-a transferat la FCSB.

Siyabonga Ngezana şi-a uimit colegii de la naţionala Africii de Sud! Fundaşul de la FCSB, lăudat: „S-a schimbat radical”

Ngezana a ajuns la FCSB în urmă cu un an şi a avut nevoie de o perioadă de acomodare în România. Între timp, el a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători din echipa lui Elias Charalambous, iar acum îşi arată calităţile şi la naţionala Africii de Sud.

Given Msimango, fost coleg cu Ngezana la Kaizer Chiefs şi coechipier cu acesta la naţională, a dezvăluit că mentalitatea fundaşului de la FCSB s-a schimbat, odată cu transferul în Europa. De asemenea, el a lăudat prestaţia lui Ngezana din meciul cu Nigeria:

„Sunt foarte apropiat de Siya. Cred că principalul lucru care s-a schimbat în privința lui este mentalitatea. Cred că mentalitatea sa s-a schimbat radical în bine și cred că transferul în Europa l-a ajutat să-și crească nivelul de joc.

Reclamă
Reclamă

Aici (n.r. la Kaizer Chiefs) a fost criticat foarte mult, dar când mă uit acum la el, sunt foarte fericit pentru nivelul la care a ajuns și pentru progresul pe care l-a făcut, cu toate provocările vieții din străinătate. Nu e ușor!

Să revii la națională și să faci un astfel de meci contra Nigeriei nu e deloc ușor. S-a achitat foarte bine de sarcini, a jucat simplu, s-a apărat bine și a ajutat echipa să obțină un rezultat bun. Sunt foarte fericit pentru el și sper să continue pe aceeași linie”, a declarat Given Msimango, potrivit sabcsport.com.

Pe 11 iunie, Africa de Sud a jucat şi cu Zimbabwe, tot în preliminariile pentru Cupa Mondială din 2026. Siyabonga Ngezana a fost din nou titular în meciul câştigat de echipa sa cu 3-1.

Reclamă

„A venit cu teancul!” Mihai Pintilii a avut un şoc după amenda primită de Siyabonga Ngezana la FCSB

Siyabonga Ngezana a primit amendă în trecut la FCSB! Mihai Pintilii a povestit că fundaşul central al „roş-albaştrilor” a fost pus să achite 200 de euro.

Modul în care a venit Ngezana să achite amenda l-a impresionat pe Mihai Pintilii. A decis să renunţe să îi mai ia banii.

„Eu sunt genul care vrea să se muleze după jucători. Eu cred că aşa reuşeşti.

Nu dau amenzi de 500 de euro, nu se întâmplă chestia asta. I-am dat amendă lui Ngezana 200 de euro şi a venit cu teancul atât. Avea 1.000 de euro, dar în lei. I-am zis ‘Măi, omule, tu trebuie să aduci 200 de euro’. Nu ştia banii, săracul. I-am dat banii înapoi: ‘Du-te, mă, de aici’.

Sunt nişte chestii, trebuie să te mulezi un pic după ei. Trebuie să mai ştii să închizi un ochi la unul care merită. La ăla care nu merită, poţi să îl tragi de urechi, să ai discuţii cu el, să îl tragi separat. Niciodată nu mi-a plăcut să critic jucătorul de faţă cu tot grupul. Mi se pare că e umilinţă. Mai bine îl chemi separat, în birou. Îi zic în faţă prima oară, a doua oară, dacă nu înţelege, înseamnă că e vina lui”, a mărturisit Mihai Pintilii la „Un Podcast”.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:00

FCSB – RFS LIVE TEXT (22:00). Campioana României își începe aventura în Europa League! Echipele de start

20:50

LIVE SCOREFenerbahce şi Rangers joacă ACUM, în Europa League! Tottenham – Qarabag şi Ajax – Beşiktaş (22:00)

20:39

FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”

20:34

VideoJucătorii de naţională ai lui Mircea Lucescu joacă tare în Liga Punctelor! Ianis Hagi: „Susţineţi viitorii campioni ai României!”

20:26

„Un plângăcios” Ciprian Marica, declaraţii dure despre Darius Olaru! Ce spune despre un transfer de la FCSB: „Se vaită, e fragil”

20:24

Gigi Becali a anunţat echipa de start a FCSB-ului, pentru meciul cu RFS! Vedeta lăsată pe bancă: „Nu trebuie să-l vadă Europa!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și