Închide meniul

„A venit cu teancul!” Mihai Pintilii a avut un şoc după amenda primită de Siyabonga Ngezana la FCSB: „Du-te, mă, de aici!”

Bogdan Stănescu Publicat: 28 mai 2024, 23:16

Reclamă
„A venit cu teancul! Mihai Pintilii a avut un şoc după amenda primită de Siyabonga Ngezana la FCSB: „Du-te, mă, de aici!

Mihai Pintilii a avut un şoc după amenda primită de Siyabonga Ngezana la FCSB

Siyabonga Ngezana / Profimedia Images

Siyabonga Ngezana a primit amendă în trecut la FCSB! Mihai Pintilii a povestit că fundaşul central al „roş-albaştrilor” a fost pus să achite 200 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Modul în care a venit Ngezana să achite amenda l-a impresionat pe Mihai Pintilii. A decis să renunţe să îi mai ia banii.

„A venit cu teancul!” Mihai Pintilii a avut un şoc după amenda primită de Siyabonga Ngezana la FCSB: „Du-te, mă, de aici!”

Eu sunt genul care vrea să se muleze după jucători. Eu cred că aşa reuşeşti.

Nu dau amenzi de 500 de euro, nu se întâmplă chestia asta. I-am dat amendă lui Ngezana 200 de euro şi a venit cu teancul atât. Avea 1.000 de euro, dar în lei. I-am zis ‘Măi, omule, tu trebuie să aduci 200 de euro’. Nu ştia banii, săracul. I-am dat banii înapoi: ‘Du-te, mă, de aici’.

Sunt nişte chestii, trebuie să te mulezi un pic după ei.

Reclamă
Reclamă 4

Trebuie să mai ştii să închizi un ochi la unul care merită. La ăla care nu merită, poţi să îl tragi de urechi, să ai discuţii cu el, să îl tragi separat. Niciodată nu mi-a plăcut să critic jucătorul de faţă cu tot grupul. Mi se pare că e umilinţă. Mai bine îl chemi separat, în birou. Îi zic în faţă prima oară, a doua oară, dacă nu înţelege, înseamnă că e vina lui”, a mărturisit Mihai Pintilii la „Un Podcast„.

Mihai Pintilii a spus totul despre relaţia cu Elias Charalambous la FCSB: „Suntem legaţi unul de celălalt”

Mihai Pintilii a spus totul despre relaţia cu Elias Charalambous, după ce FCSB a câştigat titlul în Liga 1. Cei doi oameni din staff-ul tehnic al roş-albaştrilor se înţeleg de minune şi, iar Pintilii consideră că cipriotul este un „transfer” reuşit al celor de la FCSB.

Elias Charalambous se află la FCSB din martie 2023. După ce echipa a ratat titlul la finalul sezonului respectiv, formaţia roş-albastră a câştigat campionatul.

Reclamă

Mihai Pintilii a dezvăluit că se înţelege foarte bine cu Elias Charalambous şi simte că se cunoaşte cu cipriotul de 10 ani.

„Eu nu am avut nicio problemă cu el (n.r. Elias Charalambous) și nici el cu mine. Mă simt de parcă îl știu de zece ani, parcă este de acolo. Nu știu cum s-a pliat, dar este omul perfect. Ai văzut, uneori, când vezi pe cineva, simți că nu ești pe aceeași lungime de undă sau nu te place…

Despre el nu poți să spui asta sau că nu este de-al nostru! El a fost tot timpul de acolo, parcă a fost trimis. Suntem așa (împreunează degetele)…

Suntem împreună și suntem legați unul de celălalt. Dacă am ceva, îl întreb, dacă are ceva, mă întreabă”, a declarat Mihai Pintilii pentru sursa citată.

Gigi Becali caută un atacant pentru FCSB în America de Sud!

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, patronul de la FCSB l-a trimis pe Cătălin Vulturar, agentul „de casă” al campioanei, în Brazilia, pentru a găsi un atacant.

Totodată, agentul a participat și la o serie de turnee de fotbal din Statele Unite, pentru a găsi noul „număr 9” de la FCSB.

Gigi Becali s-a decis să caute jucători și în alte colțuri ale lumii, dat fiind succesul transferului lui Syiabonga Ngezana la FCSB. Fundașul a venit în vara trecută în România, de la Kaizer Chiefs, echipă sud-africană și a contribuit la titlul câștigat de roș-albaștrii în acest an.

De notat este faptul că Gigi Becali a transferat mulți jucători din America de Sud la FCSB, în primii săi ani ca patron al roș-albaștrilor. Printre cei mai cunoscuți se numără: Dayro Moreno, Elton, Arturo, Zapata și Juan Carlos Toja.

În perioada în care Becali a mizat pe jucători sud-americani, FCSB era văzută drept o prezență obișnuită în competițiile europene, fie că era vorba despre Liga Campionilor sau Cupa UEFA (actuala Europa League).

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:27

Cum au numit ucrainenii penalty-ul obţinut de Ianis Hagi în Slovacia – România: „A fost măcar fault?”

20:23

Ucraina – Belgia 0-0. Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

19:58

Nicușor Bancu va rata următorul meci de la EURO 2024, în cazul unei calificări în optimi! Lovitură pentru Edi Iordănescu

19:53

România, salvată de VAR la EURO 2024! Ianis Hagi a scos penalty după o fază controversată. Daniel Siebert şi-a schimbat decizia

19:47

Răzvan Marin e golgheter la EURO 2024, după reușita din Slovacia – România! Performanță fabuloasă pentru mijlocaș

19:36

Ondrej Duda a deschis scorul în Slovacia – România! Greșeală uriașă în defensiva lui Edi Iordănescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și