Închide meniul

Spaniolii au anunţat când va fi prezentat Kylian Mbappe la Real Madrid! Final de telenovelă pe Santiago Bernabeu

Alex Masgras Publicat: 31 mai 2024, 21:05

Reclamă
Spaniolii au anunţat când va fi prezentat Kylian Mbappe la Real Madrid! Final de telenovelă pe Santiago Bernabeu

Spaniolii au anunţat când va fi prezentat Kylian Mbappe la Real Madrid! Final de telenovelă pe Santiago Bernabeu

Kylian Mbappe, alături de un fan al celor de la Real Madrid / Profimedia

Spaniolii au anunţat când va fi prezentat Kylian Mbappe la Real Madrid. Echipa lui Carlo Ancelotti, deja campioană în La Liga, îşi îndreaptă toată atenţia către finala Champions League de sâmbătă seară, atunci când o va întâlni pe Borussia Dortmund, pe Wembley.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După acest ultim act, madrilenii sunt pregătiţi de anunţul venirii lui Kylian Mbappe pe Santiago Bernabeu, potrivit presei din Spania.

Spaniolii au anunţat când va fi prezentat Kylian Mbappe la Real Madrid! Final de telenovelă

Spaniolii de la as.com au anunţat că Mbappe va semna, în mod oficial, cu Real Madrid, la începutul săptămânii viitoare. Cu toate acestea, prezentarea oficială a starului francez nu este încă stabilită.

Cu toate acestea, sursa mai sus menţionată susţine că Real Madrid şi reprezentanţii fostului star de la PSG au ajuns la un acord prin care prezentarea lui Mbappe în faţa fanilor va avea loc după finala EURO 2024.

Ultimul act de la Campionatul European va avea loc pe 14 iulie, iar datele propuse au fost 15 sau 16 iulie pentru prezentarea atacantului. Cu toate acestea, în funcţie de parcursul Franţei la EURO 2024, o prezentare oficială a lui Kylian Mbappe la Real Madrid poate avea loc şi mai devreme. Contractul lui Kylian Mbappe cu PSG expiră pe 30 iunie.

Reclamă
Reclamă 4

Jude Bellingham abia aşteaptă transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid

Jude Bellingham s-a declarat convins că lui Kylian Mbappe nu îi este uşor în această perioadă, dat fiind faptul că discută intens despre viitorul său. Însă, internaţionalul englez a transmis că şi-ar dori să împartă aceeaşi echipă cu starul francez.

Jude Bellingham abia aşteaptă transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Starul”galacticilor” a oferit declaraţii despre posibilul transfer al lui Mbappe pe Santiago Bernabeu şi a declarat că orice jucător şi-ar dori să împărată vestiarul cu francezul.

„Îmi place că m-aţi întrebat despre poziţia mea de anul viitor. Nu voi alege eu asta şi cu siguranţă nu eu fac transferurile, dar deja ştiţi despre Kylian Mbappe. Ce jucător nu şi-ar dori să joace cu cineva aşa de bun ca el? Nu vreau să pun mai multă presiune asupra situaţiei. Pentru el, probabil e greu ştiind că toată lumea vorbeşte despre el, dar va fi foarte bine”, a declarat Jude Bellingham, conform marca.com.

Reclamă

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:56

Programul Porsche Supercup din Austria! Antrenanemntele, calificările şi cursa sunt LIVE în AntenaPLAY

14:45

LIVE VIDEOCalificările etapei de Formula 3 din Austria sunt ACUM, LIVE în AntenaPLAY

14:10

VIDEOCalificările pentru cursa de sprint în Marele Premiu al Austriei sunt în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY de la ora 17:30

13:52

Româncele şi-au aflat adversarele de la Wimbledon 2024! Dueluri de foc în primul tur de la Londra

13:20

„Mi s-a făcut pielea de găină!” Bogdan Racoviţan, copleşit de emoţii la EURO 2024: „Vom da totul cu Olanda!”

12:56

EXCLUSIV„E de inimă, de suflet” Dorin Goian a dezvăluit ce tricou de la naţionala României a păstrat: „Singurul pe care îl mai am”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și