Închide meniul

Spaniolii, mesaj vehement pentru Gică Hagi, după ce „Regele” i-a luat apărarea lui Ianis: „Ăsta e adevărul”

Alex Ioniță Publicat: 7 martie 2024, 17:10

Reclamă
Spaniolii, mesaj vehement pentru Gică Hagi, după ce Regele” i-a luat apărarea lui Ianis: Ăsta e adevărul”

Spaniolii, mesaj vehement pentru Gică Hagi, după ce „Regele” i-a luat apărarea lui Ianis

Colaj cu Ianis și Gică Hagi / Profimedia

Spaniolii au venit cu un mesaj vehement pentru Gică Hagi, după ce „Regele” i-a luat apărarea lui Ianis, care nu a reușit să se impună la Alaves.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultimele partide ale echipei din La Liga, Ianis Hagi a fost rezervă, iar acest lucru l-a enervat la culme pe „Rege”. Gică Hagi i-a luat apăarea mijlocașului de la Alaves și a spus că fiul său este la nivel de „primii 3 ai României”

Spaniolii, mesaj vehement pentru Gică Hagi, după ce „Regele” i-a luat apărarea lui Ianis

Jurnaliștii publicației notociasdealava.eus au vorbit despre situația lui Ianis Hagi, după declarațiile „Regelui”. Aceștia au spus că românul nu a reușit să se impună la Alaves, în ciuda faptului că transferul acestuia a fost anunțat drept o mare lovitură.

„Pe lângă prestația sa discretă din meciul cu Osasuna, adevărul este că Hagi, în ciuda așteptărilor generate după transferul său, nu a reușit să se impună la Alaves”, au notat spaniolii.

Ianis Hagi este împrumutat la Alaves de scoțienii de la Rangers. Fiul „Regelui” se va întoarce pe Ibrox Stadium în vara acestui an, atunci când înțelegerea dintre cele două formații va expira.

Reclamă

Până în momentul de față, Ianis Hagi a adunat 21 de partide în tricoul spaniolilor, timp în care a marcat de 2 ori și a oferit o pasă decisivă. În momentul de față este cotat la suma de 3,5 milioane de euro.

Cum au reacţionat scoţienii după ce Gică Hagi i-a sărit din nou în ajutor lui Ianis Hagi

Scoţienii au avut deja reacţii după ce Gică Hagi i-a sărit din nou în ajutor lui Ianis Hagi, care se află în pericol să rateze EURO 2024, din cauza puţinelor minute pe care le prinde la Alaves, după împrumutul de la Rangers.

„Ianis Hagi, care nu a reușit să se impună la Alaves, a fost apărat de tatăl său, Gheorghe, printr-un discurs aprins de 17 minute. A declarat că internaționalul României va reveni la Rangers în această vară.

Reclamă 4 / 0/3

Hagi Jr a fost pe bancă pentru al unsprezecelea meci consecutiv din La Liga. El a sperat că va reuși să-și relanseze cariera departe de Scoția, fiind împrumutat de Michael Beale. Ianis a primit critici în țara sa natală – unii experți susținând că nu ar trebui să fie convocat pentru Euro 2024.

Fostul star de la Real Madrid și Barcelona, ​​Gheorghe, a sărit în apărarea fiului său în timp ce acesta a fost abordat de presa din România. El susține că fiul său a fost surprins de fostul antrenor Michael Beale când a fost lăsat în afara echipei pentru play-off-ul Ligii Campionilor cu PSV Eindhoven, moment care a declanșat mutarea în Spania”, au scris cei de la Daily Record.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și