Închide meniul

Cum au reacţionat scoţienii după ce Gică Hagi i-a sărit din nou în ajutor lui Ianis Hagi: „Discurs aprins de 17 minute”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 7 martie 2024, 9:37

Cum au reacţionat scoţienii după ce Gică Hagi i-a sărit din nou în ajutor lui Ianis Hagi: „Discurs aprins de 17 minute

Cum au reacţionat scoţienii după ce Gică Hagi i-a sărit din nou în ajutor lui Ianis Hagi

Ianis Hagi şi Gică Hagi - Colaj Hepta

Scoţienii au avut deja reacţii după ce Gică Hagi i-a sărit din nou în ajutor lui Ianis Hagi, care se află în pericol să rateze EURO 2024, din cauza puţinelor minute pe care le prinde la Alaves, după împrumutul de la Rangers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis nu a mai fost titular de 11 meciuri, notează cei de la Daily Record. Jucătorul cotat la 3.5 milioane de euro a adunat 21 de minute în 2024, în La Liga, fără nicio realiazare.

Cum au reacţionat scoţienii după ce Gică Hagi i-a sărit din nou în ajutor lui Ianis Hagi

„Ianis Hagi, care nu a reușit să se impună la Alaves, a fost apărat de tatăl său, Gheorghe, printr-un discurs aprins de 17 minute. A declarat că internaționalul României va reveni la Rangers în această vară.

Hagi Jr a fost pe bancă pentru al unsprezecelea meci consecutiv din La Liga. El a sperat că va reuși să-și relanseze cariera departe de Scoția, fiind împrumutat de Michael Beale. Ianis a primit critici în țara sa natală – unii experți susținând că nu ar trebui să fie convocat pentru Euro 2024.

Fostul star de la Real Madrid și Barcelona, ​​Gheorghe, a sărit în apărarea fiului său în timp ce acesta a fost abordat de presa din România. El susține că fiul său a fost surprins de fostul antrenor Michael Beale când a fost lăsat în afara echipei pentru play-off-ul Ligii Campionilor cu PSV Eindhoven, moment care a declanșat mutarea în Spania”, au scris cei de la Daily Record.

Reclamă

Gică Hagi a răbufnit: „Cum nu a jucat? Va fi cel mai bun”

„Regele” a transmis un mesaj categoric şi a vorbit despre situaţia fiului său timp de 17 minute, la conferinţa de presă. Acesta a transmis că fiul său a bifat minute la Alaves şi a prestat un joc bun, atunci când a fost trimis în teren.

Ianis Hagi a fost împrumutat de Rangers la Alaves, în acest sezon. Împrumutul îi va expira la finalul sezonului şi va reveni în Scoţia.

„Ianis vine după un an în care a fost accidentat. Înainte de noul an competițional, cu câteva zile înainte să se închidă perioada de transferuri, s-a întâmplat ceva la Rangers și a rămas surprins (n.r. – antrenorul îl lăsase în afara lotului de Champions League).

Reclamă 4 / 0/3

A reacționat cât a putut în câteva zile, s-a dus în al doilea cel mai bun campionat din lume. A jucat în acest an competițional 21 de meciuri până în momentul de față. Țineți cont, după un an și ceva de accidentare, când multă lume nu mai credea.

A jucat anul ăsta, a apărut la echipa de club cât a putut. Cât a jucat titular, a jucat foarte bine din punctul meu de vedere. Chiar dacă nu are reușite sau nu s-a impus ca titular… În septembrie, octombrie și noiembrie a fost la echipa națională. A lipsit în fiecare lună cel puțin 10 zile, fiind jucător nou. Așa că adaptarea lui a durat mai mult.

E într-un fotbal de elită, cel mai bun, cel mai creativ și tehnic din lume. A apărut de vreo 21 de ori, titular sau mai puțin. Nu e titular de drept, așa cum ne așteptam. Tot ce s-a zis în ziare de unii colegi ai dumneavoastră sunt doar răutăți, prostii, minciuni. S-a ajuns să se spună că Rangers nu-l vrea pe Ianis.

Ianis are contract cu Rangers, la vară revine acolo. A ieșit în sondaj, când s-a votat, că e dorit de toți. E jucătorul lui Rangers, nu îl salvează tata, între ghilimele. Nu se mai poate, îmi vine să râd când văd asta! Nici dacă vrem nu mai poate veni înapoi”, a tunat Hagi.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:18 „Sunt antrenor de mare!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” Vezi toate știrile
Citește și