Închide meniul
UPDATE

Xavi răsuflă uşurat după Mallorca – Barcelona 0-1. Chelsea – Liverpool 2-2. Meci nebun pe Stamford Bridge! Getafe – Real Madrid 1-0. Dezastru pentru ”galactici”. Meciurile zilei sunt AICI

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 ianuarie 2022, 23:50

Xavi răsuflă uşurat după Mallorca – Barcelona 0-1. Chelsea – Liverpool 2-2. Meci nebun pe Stamford Bridge! Getafe – Real Madrid 1-0. Dezastru pentru ”galactici”. Meciurile zilei sunt AICI

Chelsea - Liverpool, LIVE SCORE pe AS.ro

Profimedia

Meciurile zilei din fotbalul european, LIVE SCORE pe AS.ro

Update: Mallorca – Barcelona 0-1. Final de meci! Xavi poate răsufla uşurat după ce a avut probleme uriaşe de lot. Ter Stegen a reuşit o parada fabuloasă în prelungiri şi a contribuit decisiv la o victorie extrem de importantă

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Luuk de Jong a deschis scorul, în minutul 44. A marcat cu o lovitură de cap în Mallorca – Barcelona 0-1. Până să înscrie, a trimis de două ori mingea în bară în prima repriză!

Update: A început disputa Mallorca – Barcelona! A fost ţinut un moment de reculegere înainte de startul confruntării.

Update: Acesta este primul 11 al Barcelonei pentru meciul cu Mallorca. Xavi, nevoit să facă schimbări masive în echipa de start din cauza problemelor de lot.

Reclamă

Update: Fluier final în Chelsea – Liverpool. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. 

Reclamă 4 / 0/3

Update: Chelsea – Liverpool 2-2. GOOOL! Nebunie totală pe Stamford Bridge. Christian Pulisic a restabilit egalitatea.

Update: Atletico Madrid – Vallecano s-a încheiat cu victoria campioanei Spaniei, scor 2-0. Angel Correa a reușit ”dubla”. 

Update: Chelsea – Liverpool 1-2. GOOOL! Mateo Kovacic a redus din diferență cu o reușită de zile mari.

Reclamă

Update: Chelsea – Liverpool 0-2. GOOOL! Mohamed Salah a majorat avantajul ”cormoranilor” cu o reușită superbă.

Update: Chelsea – Liverpool 0-1. GOOOL! Sadio Mane a deschis scorul după o gafă în defensiva londonezilor.

Update: A început derby-ul Chelsea – Liverpool.

Update: Alisson Becker, Roberto Firmino și Joel Matip nu fac parte din lotul lui Liverpool pentru derby-ul cu Chelsea. Cei trei fotbaliști au fost depistați pozitv cu COVID-19 și se află în izolare.

Update: Atletico Madrid – Vallecano 1-0. GOOOL! Angel Correa a deschis scorul.

Update: A început Atletico Madrid – Vallecano.

Update: Getafe – Real Madrid 1-0. Fluier final! ”Galacticii” au pierdut primul meci din 2022. Echipa lui Carlo Ancelotti au fost învinsă de locul 16 din La Liga. Enes Unal a decis confruntarea cu reușita din minutul 9.

Update: Getafe – Real Madrid 1-0. GOOOL! Enes Unal a deschis scorul după o greșeală în defensivă a lui Militao. Internaționalul turc a reușit primul gol din 2022 în La Liga.

Update: A început Getafe – Real Madrid!

Chelsea – Liverpool, capul de afiș al zilei. Romelu Lukaku a încins atmosfera în vestiar

Chelsea – Liverpool este meciul zilei în fotbalul european. Ocupante alte locurilor 2 și 3 în Premier League, ambele echipe au nevoie de victorie pentru a ține pasul cu liderul Manchester City.

Romelu Lukaku este nefericit la Chelsea. Transferat de la Inter vara trecută pentru 115 milioane de euro, atacantul nu se regăsește pe Stamford Bridge, unde a marcat doar 7 goluri în 18 meciuri.

Vârful belgian a vorbit despre situația sa în cel mai recent interviu și a făcut un anunț uluitor: vrea să se întoarcă la Inter în scurt timp.

„Fizic sunt bine. Dar nu sunt mulțumit de situația de la Chelsea. Tuchel a ales să joace cu alt sistem. Nu voi renunța, voi fi profesionist. Nu sunt mulțumit de situație dar sunt profesionist și nu pot renunta acum.

Cred că tot ce s-a întâmplat vara trecută nu trebuia să se întâmple așa. Cum am plecat de la Inter, cum am părăsit clubul, cum am comunicat cu fanii Interului. Asta mă deranjează pentru că nu era momentul potrivit. Acum este momentul potrivit să-mi împărtășesc sentimentele.

Întotdeauna am spus că o am pe Inter în inimă, știu că mă voi întoarce la Inter, sper cu adevărat. Sunt îndrăgostit de Italia. Sper din suflet să mă întorc la Inter nu la sfârșitul carierei, ci când voi fi încă la cel mai înalt nivel pentru a câștiga mai multe împreună”, a spus Lukaku, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

Thomas Tuchel a răbufnit la adresa lui Romelu Lukaku și l-a scos din lot

Vorbele lui Lukaku l-au scos din minți pe Thomas Tuchel. Antrenorul lui Chelsea l-a pus la punct pe atacant la ultima conferință de presă. Ba mai mult, l-a scos din lot înaintea derby-ului.

„Nu îmi place ce a spus pentru că aduce zgomot degeaba. Se creează o situație tensionată de care nu avem nevoie, pur și simplu nu ne ajută cu nimic aceste declarații. Pe de altă parte, nu ar trebui să facem un mare caz din ce a spus Lukaku, să nu privim mai departe de ce a zis. E foarte ușor să scoți declarația din context și să vii cu titluri de primă pagină.

Poate că nu a vrut să spună ce a spus, ci doar să își exprime afecțiunea față de fanii lui Inter. Eu nu îl văd nefericit la antrenamente, dimpotrivă. Dacă e ceva, vom discuta în spatele ușilor închise. Dar vă spun, comportamentul pe care Romelu îl are la antrenamente, la Cobham, nu m-a făcut să cred vreo secundă că nu se simte bine aici. Vom discuta, însă, dar nu public. Să fiu cinstit, nu e o declarație care să îmi fi plăcut, normal”, a răbufnit Tuchel la conferința de presă a meciului cu Liverpool.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și