Închide meniul

UEFA Champions League. Inter – Liverpool 0-2. Echipa lui Klopp, pas uriaș spre sferturi! Salzburg – Bayern Munchen 1-1. Campioana Germaniei a evitat o rușine în minutul 90

Publicat: 16 februarie 2022, 23:57 / Actualizat: 17 februarie 2022, 1:27

Reclamă
UEFA Champions League. Inter – Liverpool 0-2. Echipa lui Klopp, pas uriaș spre sferturi! Salzburg – Bayern Munchen 1-1. Campioana Germaniei a evitat o rușine în minutul 90

UEFA Champions League. Inter - Liverpool 0-2 / Salzburg - Bayern 1-1

Getty Images

UPDATE 23:52. FLUIER FINAL! Liverpool s-a impus pe terenul lui Inter, scor 2-0, şi este cu un pas în sferturile UEFA Champions League. Bayern Munchen a evitat pe final o înfrângere umilitoare, în deplasare, cu RB Salzburg, scor 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UPDATE 23:47. GOOOOOL Bayern! Coman reia în plasă din preajma careului mic, după o deviere a lui Lewandowski la care fundașii lui Salzburg au fost visători.

UPDATE 23:42. GOOOOOOL Liverpool! Mohamed Salah duce scorul la 2-0, cu un şut din centrul careului, şi aşterne liniştea pe stadionul din Milano.

Reclamă

UPDATE 23:36. Ce şansă pentru Salzburg! Austriecii au ratat o dublă ocazie, prin care puteau închide meciul. Ulreich a intervenit în prima fază, la un şutul lui Adeyemi, apoi Pavard a scos eroic, din faţa porţii goale, mingea trimisă de Aaronson.

UPDATE 23:34. GOOOOOOL Liverpool! Roberto Firmino deblochează tabela pe Giuseppe Meazza. Atacantul brazilian, introdus la pauză, a reluat imparabil, cu capul, centrarea expediată din corner de Robertson.

Reclamă 4 / 0/3

UPDATE 23:32. Bayern, la un pas de gol! Sane şi Gnabry n-au reuşit să-l învingă pe goalkeeper-ul lui Salbzurg, care face un meci extraordinar.

UPDATE 23:22. Alexander-Arnold îl găseşte cu o pasă foarte bună pe Luis Diaz în careu, dar şutul columbianului este respins eroic de Skriniar.

UPDATE 23:20. Bayern aleargă după golul egalizator, dar defensiva lui Salzburg se descurcă excelent. Sane a încercat un nou șut de la distanță, dar portarul austriecilor a reținut fără emoții.

UPDATE 23:15. Jurgen Klopp mai apelează la 3 modificări. Intră Keita, Henderson şi Diaz în locul lui Elliott, Fabinho şi Mane.

UPDATE 23:04. Schimbare la Liverpool: intră Firmino în locul lui Diogo Jota.

UPDATE 23:03. A început repriza a doua pe cele 2 stadioane.

Reclamă

UPDATE 22:48. Pauză în cele două meciuri: Salzburg – Bayern Munchen 1-0 / Inter – Liverpool 0-0

UPDATE 22:45. Momente tensionate în Salzburg – Bayern! Austriecii au cerut penalty, după o intrare controversată a lui Pavard asupra lui Ademey, în propriul careu. S-a apelat la tehnologia VAR, iar în final s-a decis că nu a fost fault.

INFO: Primul gol din istoria lui RB Salzburg, într-o fază eliminatorie din UEFA Chmpions League, a fost creat de doi puști: marcatorul Junior Adamu (20 de ani) şi Brenden Aaronson (21 de ani).

UPDATE 22:29. Leroy Sane, aproape de golul egalizator. Starul lui Bayern a finalizat cu un şut cu efect, însă nu a prins spaţiul porţii.

UPDATE 22:22. GOOOOOOL Salzburg! Surpriză uriașă în Austria! Salzburg a deschis scorul în fața gigantului Bayern Munchen, prin Junior Adamu. De amintit că acesta este primul meci al austriecilor în fazele eliminatorii din Champions League.

UPDATE 22:16. Ocazie uriașă pentru Inter! Calhanoglu preia în careu și șutează violent, dar ia la țintă bara transversală. Alisson era bătut.

UPDATE 22:12. Schimbare la Salzburg. Junior Adamu este introdus pe teren în locul lui Noah Okafor.

UPDATE 22:11. Sadio Mane reia ca capul din careu, dar trimite puțin peste bara transversală.

UPDATE 22:09. Vine și replica lui Liverpool! Thiago șutează, dar mingea se oprește pe plasa lui Handanovic.

Min 22:05. Şut periculos trimis de Lautaro Martinez din afara careului. Mingea a trecut puţin pe lângă poarta lui Alisson.

INFO: Harvey Elliott a devenit cel mai tânăr jucător din istoria lui Liverpool care începe ca titular un meci din UEFA Champions League, la vârsta de 18 ani şi 318 de zile. Tânărul mijlocaş l-a depăşit astfel pe colegul său, Trent Alexander-Arnold, care deţinea recordul după un meci disputat în 2017, pe vremea când avea 18 ani şi 354 de zile.

LIVE TEXT Inter – Liverpool, Salzburg – Bayern Munchen

Inter – Liverpool – echipele de start

Inter: Handanovic (cpt) – Bastoni, Skriniar, De Vrij – Dumfries, Vidal, Brozovic, Calhanoglu, Perisic – Dzeko, Lautaro Martinez.

Antrenor: Simone Inzaghi

Liverpool: Alisson – Alexander-Arnold, Van Dijk (cpt), Konate, Robertson – Elliot, Fabinho, Thiago Alcantara – Mane, Jota, Salah

Antrenor: Jurgen Klopp

Salzburg – Bayern Munchen – echipele de start

Salzburg: Kohn – Kristensen, Solet, Wober, Ulmer (cpt) – Capaldo, Camara, Seiwald – Aaronson – Okafor, Adeyemi

Antrenor: Matthias Jaissle

Bayern: Ulreich – Pavard, Sule, L. Hernandez – Gnabry, Kimmich, Tolisso, Coman – Sane, Lewandowski, Muller (cpt).

Antrenor: Julian Nagelsmann

Inter – Liverpool, capul de afiș al serii în UEFA Champions League

După ce a întâlnit-o deja pe AC Milan în faza grupelor, Liverpool se întoarce la Milano, de data aceasta pentru duelul cu rivala Inter.

Nerazzurrii s-au calificat în optimi pentru prima oară din sezonul 2011-2012 încoace și vor să cucerească din nou marele trofeu.

Echipele probabile:

Robert Lewandwoski&co, gata de show în Salzburg – Bayern

RB Salzburg o așteaptă pe teren propriu pe campioana Germaniei, iar misiunea se anunță una extrem de dificilă.

Bayern este neînvinsă în ultimele 21 de meciuri în deplasare în UEFA Champions League. Ultima oară, bavarezii au suferit gustul înfrângerii în faza grupelor a sezonului 2017-2018. Robert Lewandwoski, golgheterul nemților, promite spectacol.

Cum arată cotele pentru câștigarea UEFA Champions League

UEFA Champions League revine cu fazele eliminatorii, iar cotele pentru câștigarea marelui trofeu au fost actualizate înainte de turul optimilor de finală. Manchester City este favorita bookmakerilor.

Cotele pentru câștigarea UEFA Champions League sunt următoarele:

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” Vezi toate știrile
Citește și