Închide meniul

Spirite încinse la PSG! Mauricio Pochettino, prima reacţie după ce a fost lăsat cu mâna întinsă de Lionel Messi. Cum a explicat schimbarea argentinianului

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 septembrie 2021, 8:30

Spirite încinse la PSG! Mauricio Pochettino, prima reacţie după ce a fost lăsat cu mâna întinsă de Lionel Messi. Cum a explicat schimbarea argentinianului

Mauricio Pochettino, despre Lionel Messi

Profimediaimages

Messi a fost înlocuit cu Hakimi în minutul 76 al derby-ului PSG – Olympique Lyon, la scorul de 1-1. Starul argentinian a părut extrem de nervors pentru că a ajuns la trei meciuri la rând fără gol marcat pentru noua sa echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mauricio Pochettino, prima reacţie după ce a fost lăsat cu mâna întinsă de Lionel Messi

La conferinţa de presă, Pochettino a încercat să limiteze proporţiile scandalului şi a anunţat motivul pentru care a decis să îl trimită pe bancă pe idolul fanilor.

Am luat decizia de a-l schimba pe Leo Messi din cauza unei posibile accidentări. Vin jocuri importante şi trebuie să-l protejăm. Acestea sunt deciziile pe care le luăm pentru echipă.

Toată lumea ştie că avem jucători minunaţi, dar eu trebuie să iau deciziile. Uneori poate fi plăcut, alteori nu! După schimbare l-am întrebat pe Messi dacă e bine, deci trebuie să vă calmaţi (n.r. în privinţa scandalului). Avem mult de lucrat, dar e greu când joci la fiecare trei zile„, a declarat Mauricio Pochettino la finalul meciului de pe Parc des Princes, citat de marca.com.

Reclamă

Ultraşii i-au scandat numele lui Messi minute în şir, după ce acesta a fost înlocuit. Coechipierii care erau pe bancă au venit lângă fostul căpitan al Barcelonei pentru a-l încuraja. Lionel şi-a stăpânit cu greu nervii.

În cele din urmă, PSG a reuşit să smulgă victoria cu ajutorul lui Icardi. Intrat pe final, atacantul de 28 de ani a dat lovitura în minutul 90+4, din centrarea perfectă a lui Kylian Mbappe. Trupa lui Pochettino are maximum de puncte după primele şase etape din Ligue 1 şi este lider autoritar.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și