Închide meniul

Stă degeaba Marius Șumudică în carantină? 8 cazuri de infectare cu Covid-19 la Beşiktaş. Turcii nu știu dacă se reia campionatul

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 14 mai 2020, 13:04

Stă degeaba Marius Șumudică în carantină? 8 cazuri de infectare cu Covid-19 la Beşiktaş. Turcii nu știu dacă se reia campionatul

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Marius Șumudică așteaptă reluarea campionatului din Turcia

Clubul nu a vrut să precizeze dacă printre cei 8 oameni infectați se află și jucători. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Beșiktaș nu este primul club care face un asemenea anunț în Turcia. Erzurumspor, echipă din a doua ligă, a dezvăluit că a înregistrat 11 cazuri de contaminare, din care patru la jucători.

Campionatul din Turcia începe pe 12 iunie

Beșiktaș folosește, la baza de pregătire, o cabină de dezinfectare. Aceasta arată ca un adevărat OZN, iar angajații clubului trec prin ea zilnic. Nu i-a fost de prea mult folos. 

Alb-negrii începuseră antrenamentele individuale, 12 iunie fiind data stabilită pentru reluarea campionatului. Dată fiind situația actuală, sunt șanse să apară amânări.

Până joi, 143.114 de cazuri de oameni infectați cu Covid-19 au fost înregistrate în Turcia. 3.952 dintre cei menționați mai sus și-au pierdut viața. 

Reclamă

Culmea este că Marius Șumudică spunea chiar ieri că se teme că nu se va relua campionatul din Turcia, acolo unde el se află în carantină de mai mult de o săptămână. 

”Mai avem 7 zile, astea sunt sacrificiile pentru fotbal. Să sperăm că nu vor fi în zadar. Ar fi culmea să nu jucăm, să mai apară niște cazuri”, a spus Șumudică, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și