Închide meniul

„Starea lui Pele se ameliorează progresiv!”. Anunțul făcut de spitalul în care este internat legendarul atacant

Cosmin Cioboată Publicat: 7 decembrie 2022, 11:11

„Starea lui Pele se ameliorează progresiv!. Anunțul făcut de spitalul în care este internat legendarul atacant

Pele este internat la un spital din Sao Paulo

Pele este internat la un spital din Sao Paulo / Profimedia

  • „Starea lui Pele se ameliorează progresiv!”
  • Anunțul făcut de spitalul în care este internat legendarul atacant

„Starea lui Pele se ameliorează progresiv!”. Acesta este anunțul îmbucurător făcut de spitalul în care este internat legendarul atacant. Brazilianul se află la spitalul Albert Einstein, din Sao Paulo, unde este tratat pentru o infecție respiratorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultimele zile, lumea fotbalului a fost zguduită de zvonul că Pele ar fi ajuns la terapie intensivă din cauza bolii de care suferă.

„Starea lui Pele se ameliorează progresiv!”. Anunțul de ultimă oră

Conducătorii spitalului Albert Einstein a oferit ultimele informații în legătură cu starea de sănătate a triplului campion mondial.

Reclamă

Oficialii din Sao Paulo au asigurat că legenda fotbalului se simte mai bine și se află într-o stare stabilă, într-un salon obișnuit din spital, nu la secția de îngrijire paleativă, așa cum se zvonise în urmă cu câteva zile în presa din Brazilia.

„Starea de sănătate a lui Pele se ameliorează progresiv. Pacientul prezintă semne vitale stabile şi continuă să fie ţinut într-un salon normal de spital, fără să fie internat la secţia de terapie intensivă”, scrie în comunicatul emis de spitalul Albert Einstein, preluând informaţii din ultimul buletin medical al lui Pele, potrivit news.ro.

Reclamă

Toți pentru Pele! Starurile Braziliei, mesaj special pentru legenda fotbalului

Toți pentru Pele! Starurile Braziliei au avut un mesaj special pentru legendarul atacant, după calificarea în sferturile Campionatului Mondial din Qatar. Neymar și coechipierii săi i-au dedicat victoria din optimi, în fața Coreei de Sud, scor 4-1, triplului campion mondial care trece prin momente dificile într-un spital din Sao Paulo.

La finalul partidei din Qatar, jucătorii brazilieni au mers la centrul terenului și au afișat un banner uriaș, cu numele și fața lui Pele.

Întreaga suflare din Brazilia a fost afectată de vestea că Pele s-ar afla într-o stare critică din cauza bolii de care suferă. Între timp, familia legendarului fotbalist i-a liniștit pe fani, explicând că starea sa nu este gravă.

Reclamă 4 / 0/3

Neymar și coechipierii săi din naționala Braziliei au vrut să-i redea din nou zâmbetul pe buze omului care a făcut fericiți milioane de oameni de-a lungul timpului.

După victoria răsunătoare în fața Coreei de Sud, jucătorii Selecao au pregătit un elogiu pentru marele atacant care a adus de 3 ori Cupa Mondială în vitrina selecționatei braziliene.

Familia lui Pele, anunț despre starea de sănătate a legendarului atacant

Familia lui Pele a făcut un anunţ de ultimă oră despre starea de sănătate a legendei fotbalului. Pele este internat de marţi pentru tratarea unei infecţii respiratorii care a fost agravată de covid-19, au anunţat două fiice ale fostului fotbalist şi un nepot.

Moartea brazilianului de 82 de ani nu este iminentă, au menţionat cei trei, potrivit AP.

Kely şi Flavia Nascimento şi Artur Arantes do Nascimento au afirmat, într-un interviu, că Pele, care face chimioterapie pentru a învinge cancerul, va părăsi spitalul Albert Einstein din Sao Paulo când se va vindeca de infecţia respiratorie.

Sâmbătă, spitalul a precizat că Pele reacţionează bine la tratamentul împotriva infecţiei şi că starea de sănătate a bărbatului nu s-a înrăutăţit în ultima zi. Duminică, spitalul nu a emis un buletin medical referitor la Pele.

Reclamă

“El este bolnaav, este bătrân. Dar momentan este bolnav din cauza unei infecţii respiratorii. Iar atunci când se va simţi mai bine va pleca din nou acasă”, a declarat Kely Nascimento pentru televiziunea Globo. Kely Nascimento locuieşte în Statele Unite şi a acordat interviul de acolo. “Nu spune adio în spital în acest moment”, a adăugat ea.

Ce se întâmplă cu Pele, după ce s-a scris că se află în stare critică la spital

Flavia Nascimento a declarat că Pele luptă în continuare împotriva cancerului de colon şi că medicii îi reevaluează tratamentul.

“Este nedrept ca oamenii să spună că i se termină viaţa, că este la îngrijiri paliative. Oameni buni, nu este adevărat. Credeţi-ne. Nu este la terapie intensivă, este într-un salon normal. Nu există un risc iminent al decesului, el este sub tratament”.

Sâmbătă, jurnalul Folha de Sao Paulo a notat că în cazul lui Pele chimioterapia nu mai dă rezultate şi că fostul fotbalist ar fi la îngrijiri paliative.

Artur Arantes do Nascimento a declarat însă că discută despre meciurile de la Cupa Mondială cu Pele la telefon. Nepotul lui Pele a precizat că starul brazilian a fost impresionat de manifestările de susţinere la adresa sa venite din întreaga lume.

“Îi văd pe oameni care îmi spun: ‘Odihnească-se în pace’. Se va întâmpla asta cândva, dar nu acum. El va fi bine, este o chestiune de timp. Va vedea Brazilia câştigând trofeul a şasea oară”, a afirmat nepotul lui Pele.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mesajul apărut pe contul lui Pele, imediat după anunțul tragic al morții lui Franz Beckenbauer
Fotbal extern • 8 ian., 19:50
Mesajul apărut pe contul lui Pele, imediat după anunțul tragic al morții lui Franz Beckenbauer
Mesajul Papei Francisc la un an de la moartea marelui Pele. Ceremonie impresionantă la Rio de Janeiro
Extra • 30 dec., 9:44
Mesajul Papei Francisc la un an de la moartea marelui Pele. Ceremonie impresionantă la Rio de Janeiro
Fiul lui Pele a făcut o dezvăluire uluitoare
Fotbal extern • 26 dec., 15:51
Fiul lui Pele a făcut o dezvăluire uluitoare. Edinho crede că tatăl său ar fi fost trist din cauza fotbalului din Brazilia
Santos retrage temporar numărul lui Pele
Fotbal extern • 13 dec., 19:09
Santos retrage temporar numărul lui Pele! Decizie incredibilă, după retrogradarea în liga a 2-a
Fotbal extern • 17 nov., 13:05
Endrick l-a depăşit pe Ronaldo la debutul în naţionala Braziliei! Viitorul star al lui Real Madrid a jucat în Columbia