Închide meniul

Start fotbal în Bulgaria! Ce îi aşteaptă pe Keşeru, Moţi şi Grigore în primul meci

Antena Sport Publicat: 5 iunie 2020, 15:09

Reclamă
Start fotbal în Bulgaria! Ce îi aşteaptă pe Keşeru, Moţi şi Grigore în primul meci

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Claudiu Keşeru vrea un nou titlu la Ludogoreţ

Românii de la Ludogoreţ vor evolua în deplasare cu Levski Sofia, echipă ce ocupă locul al treilea în campionat. Avansul lui Ludogoreţ este unul liniştitor: e la 9 puncte în faţa rivalei la titlu. Keşeru şi Moţi au înscris în ultimele confruntări directe. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul derby din pandemie din Bulgaria se va juca fără spectatori. Cei de la Levski Sofia şi-au pregătit însă cartoane cu chipurile suporterilor. Speră să-şi sperie adversarii, pe care nu i-au mai învins în campionat din 2016. 

Claudiu Keşeru se pregăteşte pentru un nou titlu în Bulgaria

Keşeru a stat numai în Bulgaria în ultimele luni. Atacantul speră să îşi adjudece un nou titlu cu Ludogoreţ. Pentru el ar fi al cincilea cucerit cu echipa la care mai evoluează Cosmin Moţi şi Dragoş Grigore.

"Bulgaria a fost cel mai potrivit loc să stau în izolare. Am putut să ies din casă şi să alerg. Am făcut asta de câte şase ori pe săptămână, câte o tură de 14 kilometri.

Reclamă
Reclamă 4

În acest an, chiar dacă am schimbat mai mulţi antrenori, echipa noastră a rămas puternică. Nu am pierdut niciun meci şi am ajuns în 16-imile Europa League. Eu, personal, am avut un sezon grozav", a declarat Keşeru. 

Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:02

Cornel Dinu a făcut praf un tricolor înainte de România – Olanda! Motivul pentru care nu mai vrea să îl vadă în teren

8:57

Novak Djokovic a scăpat de dureri înainte de Wimbledon 2024: „Sunt foarte fericit”

8:39

Englezii anunţă că România va elimina dramatic Olanda, în optimile EURO 2024: „O noapte lungă la Munchen”

8:36

Liviu Ungurean nu mai e șeful de galerie al Rapidului! Șoc în Giulești, după anunțul lui „Bocciu”

8:13

Istvan Kovacs și-a aflat pedeapsa, după dezastrul de la Cehia – Turcia! Decizia luată de UEFA, înainte de „optimile” EURO 2024

23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și