Închide meniul

Starul lui Liverpool, „cucerit” de Cristiano Ronaldo: „Unul dintre cei mai mari din istorie”

Alex Ioniță Publicat: 28 noiembrie 2023, 19:19

Reclamă
Starul lui Liverpool, cucerit” de Cristiano Ronaldo: Unul dintre cei mai mari din istorie”

Starul lui Liverpool este „cucerit” de Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo / Profimedia

Starul lui Liverpool este „cucerit” de Cristiano Ronaldo. Unul dintre jucătorii momentului din lotul lui Jurgen Klopp a făcut o declarație senzațională despre superstarul celor de la Al-Nassr, care face spectacol și în Liga Campionilor Asiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starul lusitan s-a duelat în cea mai recentă etapă din Liga Campionilor Asie cu cei de la Persepolis Teheran. Duelul celor de la Al-Nassr s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Partida respectivă, la fel ca toate meciurile din Liga Campionilor Asiei, s-a văzut exclusiv în AntenaPLAY.

Starul lui Liverpool, „cucerit” de Cristiano Ronaldo. Dezvăluirile lui Dominik Szoboszlai

Vedeta maghiară a celor de la Liverpool a dezvăluit faptul că îl admiră pe Cristiano Ronaldo, starul celor de la Al-Nassr. Acesta a recunoscut faptul că, în copilărie, vedeta din Portugalia era idolul său, datorită modului în care acesta se pregătește și joacă.

„Cristiano Ronaldo m-a impresionat foarte mult, datorită modului în care muncește. Este unul dintre cei mai mari jucători din istorie și una dintre cele mai mari personalități ale fotbalului.

Acum însă, încerc să îmi găsesc calea și sper că, într-o bună zi, voi deveni un idol pentru copii, așa cum este el”, a spus Dominik Szoboszlai, citat de liverpool.com.

Reclamă

De când a ajuns la Liverpool, Dominik Szoboszlai a devenit rapid un favorit al suporterilor. Un motiv pentru care i-a „cucerit” pe fani este că, în urmă cu ceva timp, a dezvăluit că are tatuat pe mână un citat al lui Steven Gerrard, fostul mare căpitan al „cormoranilor”.

Mijlocașul maghiar a ajuns în Premier League de la RB Liepzig, în schimbul sumei de 70 de milioane de euro. De când a ajuns în lotul lui Jurgen Klopp, Szoboszlai a adunat 18 mecirui în tricoul lui Liverpool, în care a marcat 2 goluri și a oferit 2 pase decisive.

În momentul de față este cotat la suma de 70 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă 4 / 0/3

Dominik Szoboszlai poate călca pe urmele idolului său

După performanțele jucătorului, fostul mare antrenor al echipei naționale din Ungaria, Gyorgy Mezey, care i-a calificat pe maghiari la Cupa Mondială din 1986, a vorbit despre situația lui Dominik. Acesta a dezvăluit faptul că l-ar vedea pe fotbalist în tricoul celor de la Real Madrid.

„Dacă Dominik ar pleca de la Liverpool l-aș vedea să joace doar la Real Madrid. Acolo, Ferenc Puskas (n.r. fotbalist legendar al Ungariei) a fost, la un moment dat, o mare vedetă. Dacă Szoboszlai ar ajunge acolo, totul ar fi decis”, a transmis fostul antrenor, potrivit sursei menționate anterior.

De asemenea, în trecut, jucătorul din Ungaria a vorbit despre cel mai dificil oponent pe care l-a întâlnit pe teren. Acesta a dezvăluit faptul că Luka Modric i-a dat cele mai mari bătăi de cap și că jucătorii de la Real Madrid par a fi, mereu, pe tot terenul.

„(n.r. Care a fost cel mai dificil adversar pe care l-ai întâlnit) Modric a fost! Când am jucat cu Real Madrid era peste tot pe teren. Dacă mă duceam în stânga, era acolo, dacă mergeam în dreapta, era acolo. Dacă încercam să merg în atac era mereu cu un pas înaintea mea. El a fost cel mai dificl”, a mai spus Dominik Szoboszlai.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și