Închide meniul
VIDEO

Dominik Szoboszlai a dat peste cap un pahar de palincă şi a cântat cu fanii maghiari după ce a calificat Ungaria la EURO 2024

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 noiembrie 2023, 10:56

Dominik Szoboszlai a dat peste cap un pahar de palincă şi a cântat cu fanii maghiari după ce a calificat Ungaria la EURO 2024

Dominik Szoboszlai a dat peste cap un pahar de palincă şi a cântat cu fanii maghiari după ce a calificat Ungaria la EURO 2024

Dominik Szoboszlai sărbătoreşte calificarea Ungariei la EURO 2024 - Profimedia Images

Dominik Szoboszlai a dat peste cap un pahar de palincă şi a cântat cu fanii maghiari după ce a marcat două goluri în Ungaria – Muntenegru 3-1, meci în urma căruia naţionala din ţara vecină şi-a asigurat prezenţa la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Muntenegru a condus la pauză pe Pușkaș Arena, în meciul din Grupa G a preliminariilor, dar în repriza secundă a ieşit la rampă starul pe care Liverpool a plătit 70 de milioane de euro în această vară pentru a-l aduce de la Leipzig.

Dominik Szoboszlai a dat peste cap un pahar de palincă şi a cântat cu fanii maghiari

La finalul partidei, una care a dus la câştigarea Grupei G de către Ungaria, mijlocaşul cotat la 70 de milioane de euro a băut un pahar de palincă, faţa lui spunând totul despre tăria avută de băutura alcoolică.

El a continuat apoi să cânte şi să sărbătorească o calificare spectaculoasă a Ungariei, dintr-o grupă din care au mai făcut parte Serbia, Muntenegru, Lituania şi Bulgaria.

Reclamă

Dominik Szoboszlai, „eroul” Ungariei

Dominik Szoboszlai a fost „eroul” Ungariei în meciul cu Muntenegru, ultimul al naţionalei Ungariei din preliminariile EURO 2024. Echipa lui Marco Rossi s-a impus cu 3-1 şi şi-a asigurat primul loc al grupei. Serbia este echipa care merge alături de Ungaria la turneul final, după ce a remizat cu Bulgaria, scor 2-2.

Muntenegru a condus cu 1-0, dar Szoboszlai a reuşit o dublă de excepţie în doar două minute. Starul lui Liverpool a contribuit şi la al treilea gol, atunci când Nagy a trimis balonul în poarta adversă.

Ungaria a încheiat pe primul loc Grupa G din preliminariile EURO 2024, după ce s-a impus cu 3-1 în ultimul meci, cu Muntenegru. Naţionala lui Marco Rossi a terminat cu 18 puncte, la 4 puncte în faţa Serbiei, formaţia care a încheiat pe locul al doilea şi a obţinut şi ea calificarea la turneul final din Germania.

Reclamă 4 / 0/3

Muntenegru a deschis scorul în minutul 36 al meciului de la Budapesta prin Rubezic şi spera la calificare. Totul s-a schimbat în repriza secundă, când Dominik Szoboszlai, starul lui Liverpool, a restabilit egalitatea în minutul 67. Imediat după reluarea jocului, mijlocaşul a realizat dubla, iar Ungaria a trecut în avantaj.

Scorul final a fost stabilit în minutul 90+3 de Nagy. Acesta a trimis în poartă balonul respins de Mijatovic, după lovitura liberă executată de acelaşi Szoboszlai.

 

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și