Închide meniul

Steaua Roşie – CFR Cluj, decizie de ultimă oră luată de UEFA. Duel încins pentru grupele Europa League

Antena Sport Publicat: 13 august 2021, 9:51

Reclamă
Steaua Roşie – CFR Cluj, decizie de ultimă oră luată de UEFA. Duel încins pentru grupele Europa League

Steaua Roşie - CFR Cluj, decizie de ultimă oră luată de UEFA.

Marius Şumudică / Profimediaimages

Campioana României a ajuns în play-off-ul Europa League după ce a fost învinsă în turul 3 preliminar din Champions League, cu 3-1, la Berna, de Young Boys. În turul din Gruia fusese egal, 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De partea cealaltă, Steaua Roşie Belgrad a fost eliminată de o echipă din Moldova. Sheriff Tiraspol s-a impus pe teren propriu (1-0) şi a smuls un egal, 1-1 în Serbia.

Marius Şumudică este deja cu gândul la „dubla” cu Steaua Roşie Belgrad

Eliminată de Young Boys Berna din preliminariile Champions League, CFR Cluj va juca în play-off-ul Europa League cu Steaua Roșie Belgrad. Chiar dacă campioana României are meci tare cu Farul lui Gică Hagi, Marius Şumudică este deja cu gândul la confruntarea cu sârbii.

„Avem şansa să vină un meci foarte repede pe care va trebui să-l tratăm ca atare, să îl câştigăm dacă vom putea să ne revenim mental şi fizic. După care să ne uităm la ceea ce ne aşteaptă săptămâna următoare, iar trei meciuri în decurs de 7-8 zile, „dubla” cu Steaua Roşie plus deplasarea de la Piteşti.

E clar că ne aşteaptă infernul acolo, dar nu avem nimic de pierdut. Nu cred că îl putem numi un play-off de Europa League, pentru mine este un play-off de Champions League în condiţiile în care întâlnim Steaua Roşie. În ultimii doi ani a fost în grupele Champions League, a chinuit-o pe Milan până în minutul 90. Sunt o echipă cu 10 internaţionali, foarte puternică!

Reclamă

Din păcate am avut un traseu destul de dificil în ultimele două runde, unde am întâlnit nişte forţe. O să vedeţi unde va ajunge Young Boys, eu sunt ferm convins că îi va scoate pe cei de la Ferencvaros. Steaua Roşie este echipă de Champions League… trebuie să pregătim, nu trebuie să mergem cu capul plecat. Dacă ne vom ridica le nivelul lor atunci cu siguranţă vom pune şi noi probleme.

Dacă veneam fresh, gelat, fardat, probabil m-aş fi odihnit. Nu, n-am reuşit să mă odihnesc, dar asta nu înseamnă că nu o să fiu concentrat şi nu o să fiu în continuare acelaşi Şumudică. Cred că totuşi am realizat ceva la CFR Cluj”, a declarat Marius Şumudică în cadrul unei conferinţe de presă.

Steaua Roşie e cotată la 63.5 milioane de euro

Misiunea CFR-ului în fața sârbilor va fi mai mult decât dificilă. Steaua Roșie are un lot cotat la 63,5 milioane de euro, dublu față de campioana României.

Reclamă 4 / 0/3

Steaua Roșie Belgrad a jucat în grupele UEFA Champions League în sezoanele 2018-2019 și 2019-2020, când a întâlnit adversari precum Liverpool, PSG, Napoli, Tottenham sau Bayern Munchen. În stagiunea precedentă, sârbii au ajuns în „16-imile” Europa League.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și