Închide meniul

Marius Şumudică surprinde înainte de Steaua Roşie – CFR: „Este un play-off de Champions League!” Antrenorul campioanei nu are somn: „Dacă veneam gelat, fardat, probabil m-aş fi odihnit”

Dragoș Vasile Publicat: 12 august 2021, 18:03

Marius Şumudică surprinde înainte de Steaua Roşie – CFR: „Este un play-off de Champions League! Antrenorul campioanei nu are somn: „Dacă veneam gelat, fardat, probabil m-aş fi odihnit

Marius Șumudică

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

  • Marius Şumudică surprinde înainte de Steaua Roşie – CFR Cluj
  • Antrenorul campioanei nu are somn după eliminarea din preliminariile UCL

Marius Şumudică a surprins înainte de Steaua Roşie – CFR Cluj

Eliminată de Young Boys Berna din preliminariile Champions League, CFR Cluj va juca în play-off-ul Europa League cu Steaua Roșie Belgrad. Chiar dacă campioana României are meci tare cu Farul lui Gică Hagi, Marius Şumudică este deja cu gândul la confruntarea cu sârbii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Avem şansa să vină un meci foarte repede pe care va trebui să-l tratăm ca atare, să îl câştigăm dacă vom putea să ne revenim mental şi fizic. După care să ne uităm la ceea ce ne aşteaptă săptămâna următoare, iar trei meciuri în decurs de 7-8 zile, „dubla” cu Steaua Roşie plus deplasarea de la Piteşti.

E clar că ne aşteaptă infernul acolo, dar nu avem nimic de pierdut. Nu cred că îl putem numi un play-off de Europa League, pentru mine este un play-off de Champions League în condiţiile în care întâlnim Steaua Roşie. În ultimii doi ani a fost în grupele Champions League, a chinuit-o pe Milan până în minutul 90. Sunt o echipă cu 10 internaţionali, foarte puternică!

Reclamă

Din păcate am avut un traseu destul de dificil în ultimele două runde, unde am întâlnit nişte forţe. O să vedeţi unde va ajunge Young Boys, eu sunt ferm convins că îi va scoate pe cei de la Ferencvaros. Steaua Roşie este echipă de Champions League… trebuie să pregătim, nu trebuie să mergem cu capul plecat. Dacă ne vom ridica le nivelul lor atunci cu siguranţă vom pune şi noi probleme

Dacă veneam fresh, gelat, fardat, probabil m-aş fi odihnit. Nu, n-am reuşit să mă odihnesc, dar asta nu înseamnă că nu o să fiu concentrat şi nu o să fiu în continuare acelaşi Şumudică. Cred că totuşi am realizat ceva la CFR Cluj”, a declarat Marius Şumudică în cadrul unei conferinţe de presă.

Reclamă

CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad, în play-off-ul Europa League

Steaua Roșie Belgrad a fost eliminată în turul 3 preliminar al Champions League de Sheriff Tiraspol. După 1-1 la Belgrad, sârbii au pierdut cu 1-0 în Republica Moldova. Unicul gol al meciului a fost înscris de columbianul Danilo Arboleda Hurtado, în minutul 45+2.

Misiunea CFR-ului în fața sârbilor va fi mai mult decât dificilă. Steaua Roșie are un lot cotat la 63,5 milioane de euro, dublu față de campioana României.

Steaua Roșie Belgrad a jucat în grupele UEFA Champions League în sezoanele 2018-2019 și 2019-2020, când a întâlnit adversari precum Liverpool, PSG, Napoli, Tottenham sau Bayern Munchen. În stagiunea precedentă, sârbii au ajuns în „16-imile” Europa League.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul tur dintre CFR Cluj și Steaua Roșie Belgrad va avea loc pe 19 august. Returul este programat pe 26 august. Până să se lupte pentru prezența în grupele Europa League, jucătorii lui Șumudică au meci cu Farul în Liga 1.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 28 mart., 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”