Închide meniul

Ştefan Radu nu a vrut să audă nici de Juventus! A rămas la Lazio, să scrie istorie! "Nu sunt multe exemple: Totti, Del Piero, Maldini"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 aprilie 2021, 10:21

Ştefan Radu nu a vrut să audă nici de Juventus! A rămas la Lazio, să scrie istorie! "Nu sunt multe exemple: Totti, Del Piero, Maldini"

ProfimediaImages

Ştefan Radu putea ajunge chiar la Juventus

"A rezistat acolo cu Lotito (n.r. – Claudio Lotito, preşedintele lui Lazio). Jos pălăria pentru el. A fost mereu serios, a suferit multe accidentări, nu putea juca, reintra. A revenit, a demonstrat mereu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Radu putea ajunge la Juventus

Norocul lui a fost că a avut în ultima perioadă un antrenor ca Inzaghi, cu care a fost coleg şi l-a ajutat mult. Eu zic că Ştefan Radu merită tot respectul şi a câştigat respectul în Italia, mai ales la Lazio. Ştiu că deja se discuta să mai facă un an de contract cu el, apoi cred că va rămâne în club.

A avut oferte de a merge la alte echipe, l-a dorit Genoa, dar şi echipe mai mari. Mi se pare că era în discuţie cu Juventus, cu ani în urmă, dar nu s-a concretizat. În ultima perioadă a avut oferte din Serie A, dar a preferat să rămână la Lazio şi a făcut o alegere bună. Demonstrează că a ajuns pe merit unde a ajuns. E greu să stai atâţia ani la o echipă în Italia. Nu sunt multe exemple: Totti, Del Piero, Maldini", a spus Renzo Rossi, citat de looksport.ro. 

Ştefan Radu, meciul 402 pentru Lazio

Ştefan Radu a intrat în istoria lui Lazio după ce a fost pe teren la victoria, 2-1, cu Spezia. La meciul 402 jucat în tricoul capitolinilor, a existat însă şi un moment care nu a trecut neobservat de Corriere dello Sport.

În minutul 73, Ciro Immobile a vrut să-i ofere badenrola lui Ștefan Radu, dar românul a refuzat. El a fost unul dintre căpitani înaintea conflictului avut cu şefii lui Lazio în 2019, când a fost aproape de despărţirea de gruparea din Capitala Italiei.

Reclamă

"Există doar un BOSS! Complimente, frate”, a fost mesajul lui Lucas Leiva. "Respect enorm, îl meriți!”, a transmis şi Immobile.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
Citește și