Închide meniul

Ştefan Radu nu a vrut să audă nici de Juventus! A rămas la Lazio, să scrie istorie! "Nu sunt multe exemple: Totti, Del Piero, Maldini"

Antena Sport Publicat: 7 aprilie 2021, 10:21

Ştefan Radu nu a vrut să audă nici de Juventus! A rămas la Lazio, să scrie istorie! "Nu sunt multe exemple: Totti, Del Piero, Maldini"

ProfimediaImages

Ştefan Radu putea ajunge chiar la Juventus

  • Ștefan Radu a refuzat-o pe Juventus
  • Radu a scris istorie în tricoul lui Lazio

"A rezistat acolo cu Lotito (n.r. – Claudio Lotito, preşedintele lui Lazio). Jos pălăria pentru el. A fost mereu serios, a suferit multe accidentări, nu putea juca, reintra. A revenit, a demonstrat mereu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Radu putea ajunge la Juventus

Norocul lui a fost că a avut în ultima perioadă un antrenor ca Inzaghi, cu care a fost coleg şi l-a ajutat mult. Eu zic că Ştefan Radu merită tot respectul şi a câştigat respectul în Italia, mai ales la Lazio. Ştiu că deja se discuta să mai facă un an de contract cu el, apoi cred că va rămâne în club.

A avut oferte de a merge la alte echipe, l-a dorit Genoa, dar şi echipe mai mari. Mi se pare că era în discuţie cu Juventus, cu ani în urmă, dar nu s-a concretizat. În ultima perioadă a avut oferte din Serie A, dar a preferat să rămână la Lazio şi a făcut o alegere bună. Demonstrează că a ajuns pe merit unde a ajuns. E greu să stai atâţia ani la o echipă în Italia. Nu sunt multe exemple: Totti, Del Piero, Maldini", a spus Renzo Rossi, citat de looksport.ro. 

Reclamă

Ştefan Radu, meciul 402 pentru Lazio

Ştefan Radu a intrat în istoria lui Lazio după ce a fost pe teren la victoria, 2-1, cu Spezia. La meciul 402 jucat în tricoul capitolinilor, a existat însă şi un moment care nu a trecut neobservat de Corriere dello Sport.

În minutul 73, Ciro Immobile a vrut să-i ofere badenrola lui Ștefan Radu, dar românul a refuzat. El a fost unul dintre căpitani înaintea conflictului avut cu şefii lui Lazio în 2019, când a fost aproape de despărţirea de gruparea din Capitala Italiei.

Reclamă

"Există doar un BOSS! Complimente, frate”, a fost mesajul lui Lucas Leiva. "Respect enorm, îl meriți!”, a transmis şi Immobile.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
OFICIAL | Maurizio Sarri a plecat de la Lazio
Fotbal extern • 13 mart., 12:27
OFICIAL | Maurizio Sarri a plecat de la Lazio! Rezultatele slabe i-au decis soarta italianului
Bayern - Lazio 3-0 și Real Sociedad - PSG 1-2.
Liga Campionilor • 5 mart., 23:56
Bayern – Lazio 3-0 și Real Sociedad – PSG 1-2. Kane și Mbappe au făcut spectacol și s-au calificat în sferturile Ligii
Manchester City, victorie uriaşă în derby-ul cu Manchester United
Premier League • 3 mart., 22:27
Manchester City, victorie uriaşă în derby-ul cu Manchester United! Napoli – Juventus 2-1. Spectacol în Europa
Paul Pogba, prima reacţie după ce a fost supendat 4 ani: "Inima mea este frântă"
Serie A • 29 feb., 17:39
„Vreau să fie clar” Paul Pogba, prima reacţie după ce a fost supendat 4 ani: „Inima mea este frântă”