Închide meniul

Stephan El Shaarawy nu scapă de hoțul care a vrut să-i fure mașina. Fotbalistul trebuie să dea cu subsemnatul

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 iulie 2021, 20:08

Stephan El Shaarawy nu scapă de hoțul care a vrut să-i fure mașina. Fotbalistul trebuie să dea cu subsemnatul

Probleme pentru Stephan El Shaarawy

Hepta

Bărbatul a fost condamnat în mai la un an şi patru luni de închisoare. El însă a depus o plângere pe numele lui Stephan El Shaarawy, susţinând că acesta l-a agresat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stephan El Shaarawy, probleme cu hoțul care a vrut să-i fure mașina

Fotbalistul ar urma să se prezinte în faţa anchetatorilor la sfârşitul lunii iulie.

Acuzatorul este persoana care fura maşina, el poate să spună orice, dar totul trebuie analizat. Stephan va spune ce s-a întâmplat atunci când va fi interogat”, a declarat avocatul fotbalistului.

La 12 februarie, atacantul se afla în vizită la Alessio Cerci, în cartierul EUR din Roma, în momentul în care a observat că o persoană încerca să îi fure maşina Lamborghini.

Hoţul, un bărbat în vârstă de 30 de ani, a spart un geam şi a încercat să intre în maşină, însă El Shaarawy l-a suprins şi l-a alergat pe stradă, după care a reuşit să-l prindă şi să-l doboare la pământ. Apoi, fotbalistul a chemat poliţia.

Reclamă

El Shaarawy a revenit  la Roma

Stephan El Shaarawy a revenit iarna trecută la Roma, după ce a fost împrumutat în China, la Shanghai Shenhua.

El Shaarawy a mai jucat la formația din capitala Italiei în perioada 2016-2019. În cele 149 de meciuri jucate pentru AS Roma, Stephan El Shaarawy a marcat 40 de goluri şi a dat 26 de pase decisive. El Shaarawy câştigă la Roma 3.5 milioane de euro pe sezon.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și