Închide meniul

Steven Gerrard s-a aruncat pe burtă în vestiarul lui Rangers, chiar în faţa lui Ianis Hagi! Imagini incredibile cu sărbătoarea de pe Ibrox

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 martie 2021, 6:18

Steven Gerrard s-a aruncat pe burtă în vestiarul lui Rangers, chiar în faţa lui Ianis Hagi! Imagini incredibile cu sărbătoarea de pe Ibrox

ProfimediaImages

Steven Gerrard, show în vestiarul lui Rangers

După ce a cântat alături de jucătorii lui Rangers, legenda lui Liverpool s-a aruncat pe burtă în vestiar şi a alunecat câţiva metri. Asta pentru că podeaua era încă udă de la berile cu care toată lumea a sărbătorit încă un pas uriaş făcut în lupta pentru titlu. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rangers, la un pas de titlu în Scoţia

Rangers poate câştiga titlul de campioană chiar duminică, asta dacă rivala Celtic nu o bate pe Dundee United. Între cele două echipe e o distanţă de 21 de puncte, iar verzii au un meci mai puţin disputat. 

În cazul în care Celtic se va impune azi, Rangers va avea nevoie de doar un punct în ultima etapă a sezonului regulat. Culmea e că atunci are loc ”Old Firm Derby”, pe Celtic Park. Pentru Celtic, ar fi o lovitură uriaşă ca rivala să câştige titlul chiar în acest mare derby. 

Reclamă

Ianis Hagi şi Rangers vor să facă spectacol în Europa League

Ianis Hagi vs Nicolae Stanciu este duelul românilor din optimile Europa League. Jucătorul lui Rangers e sigur că are un avantaj în dubla cu Slavia Praga, echipă despre care a vorbit foarte mult cu fostul jucător de la FCSB şi Vaslui.

"Îl cunosc foarte bine pe Nicolae și am jucat cu el în ultimii doi ani la echipa națională. Până acum două luni, discutam despre Slavia, despre ce fel de echipă sunt. Așa că știu la ce să mă aștept. Cu siguranță, faptul că Nicolae Stanciu joacă la Slavia va fi un avantaj pentru mine.

Va fi un meci frumos, dar din păcate nu vom avea din nou fani în tribune, nici acasă, nici în deplasare. Ne lipsesc în Europa sezonul acesta, dar asta este. Va fi frumos să mă lupt cu Nicolae, dar evident că încercăm să ne calificăm în runda următoare", a declarat Ianis Hagi potrivit celor de la The Scotsman.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi e cotat de site-urile de specialitate la 6 milioane de euro. El are un sezon excelent pentru echipa de pe Ibrox: a adunat 36 de meciuri în toate competiţiile şi a marcat 7 goluri, oferind şi 11 pase decisive. 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și