Închide meniul

Marius Şumudică, „salvat” de jucători la Gaziantep! Ce decizie au luat pentru a evita demiterea lui „Şumi”

Viviana Moraru Publicat: 27 februarie 2024, 17:22

Reclamă
Marius Şumudică, „salvat de jucători la Gaziantep! Ce decizie au luat pentru a evita demiterea lui „Şumi

Marius Şumudică a dat verdictul înainte de Rapid - FCSB

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Profimedia

Marius Şumudică a fost „salvat” de jucători la Gaziantep. Trei elevi ai săi au mers să discute cu oficialii clubului pentru a le transmite că îşi doresc ca „Şumi” să nu fie demis. Antrenorul va continua pe banca formaţiei din Turcia, după o şedinţă de trei ore cu conducerea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a fost la un pas să fie demis de la Gaziantep, pentru a doua oară. Formaţia turcă este la retrogradare, iar în runda viitoare se va duela cu Antalyaspor, în deplasare, urmând ca ulterior să se dueleze cu Beşiktaş.

Marius Şumudică, „salvat” de jucători la Gaziantep

Conform presei din Turcia, trei jucători de la Gaziantep au luat atitudine şi au decis să discute cu oficialii clubului pentru ca Marius Şumudică să nu fie demis. Alexandru Maxim, Florin Niţă şi căpitanul echipei, Papy Djilobodji au fost delegaţi să discute cu şefii clubului pentru a se evita plecarea lui „Şumi”.

„Trei fotbaliști importanți s-au dus la președinte și la manageri și le-au spus: <Noi suntem mulțumiți de antrenorul nostru. Noi am adus echipa în această situație grea și tot noi o vom scoate de aici! Vrem ca antrenorul nostru să rămână. Dați-ne ocazia și vom câștiga meciul cu Antalya>”, au transmis turcii de la olaymedya.com.

Marius Şumudică a fost foarte aproape să fie demis de la Gaziantep. Consiliul de Administraţie al clubului s-a reunit iar în favoarea plecării antrenorului au votat şapte membrii, din 13. În ciuda acestui fapt, românul va continua pe banca echipei din Superlig.

Reclamă

„Şumi” a mers, alături de asistentul său, Șener Gençtürk, la preşedintele lui Gaziantep şi a avut o şedinţă cu acesta care a durat nu mai puţin de trei ore. Oficialii echipei au decis astfel ca românul să nu plece, însă cel care a demisionat a fost vicepreşedintele lui Gaziantep, Güney Dağdeviren, care îşi dorea ca tehnicianul român să plece de pe banca echipei.

Gaziantep ocupă locul 17 în Turcia, loc retrogradabil. Formaţia lui Marius Şumudică are 28 de puncte, la un punct distanţă de ocupantele locurilor 14, 15 şi 16.

Mihai Rotaru, reacţie fermă când a fost întrebat dacă Marius Şumudică vine în locul lui Petev

Mihai Rotaru a avut o reacţie fermă când a fost întrebat dacă Marius Şumudică vine în locul lui Ivaylo Petev pe banca Universităţii Craiova. Patronul oltenilor nu a stat pe gânduri şi a făcut un anunţ vehement.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Rotaru a ţinut să anunţe, imediat după meci, că nu ia în calcul să îl schimbe pe Ivaylo Petev. Totul după ce s-au amplificat zvonurile că Marius Şumudică va pleca de la Gaziantep şi va veni la Universitatea Craiova.

”(V-ați gândit la varianta Marius Șumudică?) Nu, în seara asta nu mă gândesc și nu mă gândesc niciodată. Mă cunoașteți, nu veți primi răspunsuri la astfel de întrebări, dar nu m-am gândit, m-am gândit doar să câștigăm”, a declarat Mihai Rotaru la digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:39 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și