Închide meniul

Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească Marius Şumudică, după ce a primit cartonaş roşu! Decizia luată de Gaziantep

Viviana Moraru Publicat: 9 noiembrie 2023, 13:44

Reclamă
Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească Marius Şumudică, după ce a primit cartonaş roşu! Decizia luată de Gaziantep

Marius Şumudică a cedat nervos, după înfrângerea lui Gaziantep

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Hepta

S-a aflat care este suma uriaşă pe care trebuie să o plătească Marius Şumudică, după ce a primit cartonaş roşu în ultimul meci al lui Gaziantep. Oficialii turci i-au stabilit o clauză specială în contract antrenorului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a fost eliminat în duelul dintre Gaziantep şi Rizespor. Antrenorul român a protestat la o decizie a centralului, însă în cele din urmă a avut motive de bucurie la final, deoarece echipa sa s-a impus cu 2-0, graţie golurilor marcate de Maxim şi Drăguş.

Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească Marius Şumudică, după ce a primit cartonaş roşu

Oficialii lui Gaziantep i-au stabilit o clauză specială în contract lui Marius Şumudică. Acesta trebuie să plătească nu mai puţin de 10.000 de euro, în cazul în care este eliminat într-o partidă.

Jurnaliştii turci anunţă însă că Şumudică ar putea fi iertat de turci, deoarece încă nu s-a luat decizia în privinţa „pedepsei” antrenorului român.

„Șumudică a fost eliminat în minutul 58 al meciului cu Rizespor, după ce a pătruns pe suprafața de joc și a protestat vehement. De aici încep problemele reale. O clauză din contractul cu Gaziantep spune că Șumudică trebuie să plătească 10.000 de euro pentru fiecare cartonaș roșu.

Reclamă

Acum rămâne de văzut dacă oamenii din conducerea clubului vor încasa banii de la antrenorul român. Gaziantep va lua o decizie în cazul lui Șumudică în următoarele zile”, au anunţat turcii de la nevsehirkenthaber.com.

Imediat după ce a văzut cartonaşul roşu, Marius Şumudică a fost scos cu greu de pe teren. A continuat să protesteze şi ulterior a ajuns în lojă, lângă preşedintele clubului pe care îl antrenează. „Şumi” a făcut show la finalul partidei, şi a început să danseze în stilul caracteristic, celebrând victoria echipei sale.

Denis Drăguş poate prinde transferul carierei! Marius Şumudică a făcut anunţul

Marius Şumudică a anunţat că Denis Drăguş poate prinde transferul carierei. Antrenorul lui Gaziantep a dezvăluit că formaţii de top din Turcia se interesează de serviciile atacantului.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică a avut doar cuvinte de laudă la adrea lui Denis Drăguş, despre care susţine că poate deveni un jucător de bază şi la echipa naţională. „Şumi” a mai declarat că atacantul are o viteză excelentă, motiv pentru care îl foloseşte doar în poziţia de număr nouă.

„Din moment ce echipe mari de aici se interesaeză de el și are atâtea goluri marcate eu cred că se poate baza echipa națională pe el. E un jucător care, ce să zic, are o viteză extraordinară. Eu nu-l folosesc niciodată în bandă, să nu-l izolez.

Îl folosesc ca număr nouă sau al doilea atacant, fiindcă are explozie și privește foarte bine mingea. Poate destabiliza adversarul, câștigă dueluri aeriene. Și noi nu prea avem așa ceva. E un jucător care poate face diferența.

La mine în momentul de față e numărul unu. Scoate adversarul din joc. E un jucător destul de complet. Are forță. Cu mine se simte bine și randamentul e pe măsură”, a declarat Marius Şumudică, la digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și