Închide meniul

Denis Drăguş poate prinde transferul carierei! Marius Şumudică a făcut anunţul: „Echipe mari se interesează!”

Viviana Moraru Publicat: 8 noiembrie 2023, 20:40

Reclamă
Denis Drăguş poate prinde transferul carierei! Marius Şumudică a făcut anunţul: „Echipe mari se interesează!

Marius Şumudică a anunţat că Denis Drăguş poate prinde transferul carierei

Marius Şumudică, antrenor Gaziantep / Profimedia

Marius Şumudică a anunţat că Denis Drăguş poate prinde transferul carierei. Antrenorul lui Gaziantep a dezvăluit că formaţii de top din Turcia se interesează de serviciile atacantului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Drăguş a fost transferat de Marius Şumudică la Gaziantep la începutul sezonului, sub formă de împrumut de la Standard Liege. În cele opt meciuri bifate pentru turci, atacantul de 24 de ani a marcat patru goluri.

Marius Şumudică a anunţat că Denis Drăguş poate prinde transferul carierei

Marius Şumudică a avut doar cuvinte de laudă la adrea lui Denis Drăguş, despre care susţine că poate deveni un jucător de bază şi la echipa naţională. „Şumi” a mai declarat că atacantul are o viteză excelentă, motiv pentru care îl foloseşte doar în poziţia de număr nouă.

De asemenea, antrenorul lui Gaziantep a mai declarat că Drăguş este principala sa „armă” de la Gaziantep, din acest sezon.

„Din moment ce echipe mari de aici se interesaeză de el și are atâtea goluri marcate eu cred că se poate baza echipa națională pe el. E un jucător care, ce să zic, are o viteză extraordinară. Eu nu-l folosesc niciodată în bandă, să nu-l izolez.

Reclamă

Îl folosesc ca număr nouă sau al doilea atacant, fiindcă are explozie și privește foarte bine mingea. Poate destabiliza adversarul, câștigă dueluri aeriene. Și noi nu prea avem așa ceva. E un jucător care poate face diferența.

La mine în momentul de față e numărul unu. Scoate adversarul din joc. E un jucător destul de complet. Are forță. Cu mine se simte bine și randamentul e pe măsură”, a declarat Marius Şumudică, la digisport.ro.

Marius Şumudică a văzut direct cartonaşul roşu în meciul în care Drăguş a marcat pentru Gaziantep

Marius Şumudică a văzut direct cartonaşul roşu în meciul Gaziantep – Rizespor, scor 2-0, din etapa a 11-a a campionatului Turciei. Antrenorul român a fost eliminat în minutul 57 şi a făcut o criză de nervi pe marginea terenului.

Reclamă 4 / 0/3

Ameninţat cu demiterea dacă nu câştigă, Şumudică a avut rapid motive de bucurie. Alexandru Maxim a deschis scorul în minutul 20. Imediat după pauză a marcat şi celălalt român din atacul lui Gaziantep, Denis Drăguş.

La scurt timp după ce Drăguş şi-a trecut numele pe tabelă, Şumudică a văzut cartonaşul roşu de la arbitru. Nemulţumit de ceea ce s-a întâmplat la o fază, „Şumi” a intrat cu un pas pe teren şi a făcut un gest nervos cu pumnul în aer.

„Centralul” Ali Şansalan l-a văzut şi, imediat după încheierea fazei, l-a eliminat pe Şumudică. Uluit de ceea ce s-a întâmplat, românul a fost convins cu greu să părăsească spaţiul din faţa băncii de rezerve şi să se ducă în tribună.

Şumudică a fost ţinut de mai mulţi oameni din staff, dar şi de un jucător al lui Gaziantep. Nu a plecat până când nu a făcut un gest furios spre arbitrul partidei.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și