Închide meniul

„Sunt echipe din Italia, Franța” Marius Marin, aproape de transferul carierei după EURO 2024! Giovanni Becali a dezvăluit totul

Alex Ioniță Publicat: 21 iunie 2024, 11:38

Reclamă
„Sunt echipe din Italia, Franța Marius Marin, aproape de transferul carierei după EURO 2024! Giovanni Becali a dezvăluit totul

Marius Marin, aproape de transferul carierei după EURO 2024!

Marius Marin / FRF.tv

Marius Marin e aproape de transferul carierei, după EURO 2024! Jucătorul echipei naționale a impresionat în primul meci de la turneul final și ar fi pe radarul mai multor formații.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Marin a fost pe teren în victoria istorică a României, scor 3-0 cu Ucraina. Meciul de la Munchen s-a văzut în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Marius Marin, aproape de transferul carierei după EURO 2024!

Potrivit lui Giovanni Becali, Marius Marin a atras interes din partea unor formații din Italia, Franța, dar și din străinătate.

Acesta a spus că mijlocașul legitimat în prezent la Pisa este deja pregătit să joace în campionatele puternice.

„Marin a făcut pași uriași. Cu toții sperăm că România va merge în optimile de finală după un debut de vis și mai presus de toate recordul de neînvins care a continuat de la calificări.

Reclamă
Reclamă

Marius se descurcă bine la Pisa, este la al șaselea an și avem o relație excelentă cu clubul. Reînnoirea lui va depinde de proiect. Deocamdată este prea devreme să vorbim despre asta, dar pot să vă spun că dacă clubul are ambiții concrete în Serie A, atunci ne vom așeza și vorbim despre asta, altfel vom evalua ce să facem.

Sunt echipe interesate atât din Italia, cât și din străinătate, din Franța. Jucătorul este deja pregătit să joace pe scene mari, dar ar vrea să acorde prioritate Pisei”, a spus Giovanni Becali, potrivit lanazione.it.

Marius Marin, val de laude pentru Edi Iordănescu!

România – Belgia, la EURO 2024 | Marius Marin a avut un val de laude pentru Edi Iordănescu! Jucătorul echipei naționale a dezvăluit că selecționerul este cel mai bine pregătit antrenor cu care a lucrat până acum şi a subliniat că acesta are un mare merit în calificarea la EURO 2024.

Reclamă

„Selecţionerul este cel mai bine pregătit antrenor pe care l-am avut până acum. Pentru că este obsedat de tot ce se întâmplă în fotbal, de antrenamente, de analiză, de adversari şi am văzut toţi că nu a greşit niciodată. Cel puţin în calificări am văzut că tot ceea ce ne-a spus a avut dreptate. Şi cred că are un foarte mare merit în calificarea echipei naţionale. A avut încredere în noi din prima zi”, a spus Marin, citat de agerpres.ro.

„Drumul până la turneul final a fost unul lung, am muncit zi de zi pentru a ajunge aici cu naţionala. Şi pot să spun că este cea mai mare mândrie pentru mine, cea mai mare experienţă, pentru că la un astfel de turneu final te întâlneşti cu cele mai bune echipe din Europa şi, bineînţeles, cu cei mai buni jucători. Acum trebuie să confirmăm ca echipă, pentru că individual nu putem face nimic. Pentru că degeaba eşti tu bine la nivel individual dacă echipa nu iese din grupă”, a precizat mijlocaşul.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:00

LIVE VIDEOAdina Diaconu – Yee Lok Lam, în AntenaPLAY. Andreea Dragoman, învinsă dramatic la China Smash 2024

13:00

Simona Halep revine pe teren! Fostul număr 1 mondial a făcut anunțul: „Mai devreme decât mă așteptam”

12:40

WADA a făcut apel și cere suspendarea lui Jannik Sinner! Cât riscă să stea departe de teren numărul 1 mondial

12:18

Jaqueline Cristian, revenire fabuloasă cu Barbora Krejcikova! A salvat patru mingi de meci și s-a calificat în turul 3 la Beijing

12:15

Gigi Becali nu se mai uită la bani și a luat o decizie drastică la FCSB: „Lasă, bă, că dau eu două milioane de euro!”

11:00

„Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și