Închide meniul

”Suntem în Țara Minunilor!” Scor halucinant în Bundesliga. Bayern a încasat patru goluri într-o repriză de la nou-promovata Bochum!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 februarie 2022, 17:44

”Suntem în Țara Minunilor!” Scor halucinant în Bundesliga. Bayern a încasat patru goluri într-o repriză de la nou-promovata Bochum!

Bayern a încasat patru goluri într-o repriză de la nou-promovata Bochum

Profimedia

Bayern a încasat patru goluri într-o repriză de la nou-promovata Bochum

Scor halucinant în Bundesliga în Bochum – Bayern. Nou-promovata o conduce pe campioana Germaniei cu 4-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Lewandowski a deschis scorul în minutul 9, dar ce avea să urmeze a uimit lumea fotbalului. Gazdele au marcat nu mai puțin de 4 goluri. Antwi-Adjei, Locadia, Gamboa și Holtmann au punctat în doar 30 de minute.

”Nu cred! Nu cred! Suntem în Țara Minunilor!”, a fost reacție savuroasă a celor de la Bochum pe Twitter.

”O primă repriză de uitat”, au notat cei de la Bayern pe Twitter.

Reclamă

Potrivit celor de la Opta, Bochum este prima echipă care marchează 4 goluri într-o repriză cu Bayern din 1975 încoace. Atunci, Frankfurt îi umilea pe bavarezi cu 6-0.

Reclamă 4 / 0/3

 

Monchengladbach – Bayern Munchen 5-0. Rezultat șocant în Cupa Germaniei

Rezultat șocant în Cupa Germaniei. Bayern Munchen a pierdut cu 0-5 pe terenul Borussiei Monchengladbach în „16-imile” Cupei Germaniei.

Înaintea meciului, nimic nu anunța scorul șocant care s-a înregistrat pe tabela de marcaj. Julian Nagelsmann și-a trimis în teren toate vedetele, în frunte cu golgheterul Robert Lewandowski. Chiar și așa, Bayern a primit o mostră din propriul medicament.

Gladbach avea deja 3-0 după 21 de minute. În istoria meciurilor din Cupa Germaniei, nicio altă echipă nu a înscris atât de mult în poarta lui Bayern, într-un interval atât de scurt.

Bayern a fost de nerecunoscut și în repriza a doua. Manuel Neuer a mai încasat două goluri și după pauză, ducând scorul la un neverosimil 5-0 pentru gazde. Este cea mai drastică înfrângere din istoria bavarezilor în Cupa Germaniei.

Din 2008 nu s-a mai întâmplat ca Bayern Munchen să încaseze cinci goluri într-un meci oficial. Atunci, bavarezii pierdau 2-5 cu Werder Bremem, echipă care acum este în liga a doua germană. Mai șocant e că din 1978 nu s-a mai întâmplat ca Bayern să piardă la cel puțin cinci goluri diferență.

Este al doilea sezon la rând când Bayern Munchen ratează calificarea în optimile Cupei Germaniei. Echipa din Munchen nu a mai bifat această contraperformanță din 1996.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a deschis scorul la scurt timp după ce a fost introdus în teren 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și