Închide meniul

”Suntem în Țara Minunilor!” Scor halucinant în Bundesliga. Bayern a încasat patru goluri într-o repriză de la nou-promovata Bochum!

Dragoș Vasile Publicat: 12 februarie 2022, 17:44

Reclamă
”Suntem în Țara Minunilor!” Scor halucinant în Bundesliga. Bayern a încasat patru goluri într-o repriză de la nou-promovata Bochum!

Bayern a încasat patru goluri într-o repriză de la nou-promovata Bochum

Profimedia

Bayern a încasat patru goluri într-o repriză de la nou-promovata Bochum

Scor halucinant în Bundesliga în Bochum – Bayern. Nou-promovata o conduce pe campioana Germaniei cu 4-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Lewandowski a deschis scorul în minutul 9, dar ce avea să urmeze a uimit lumea fotbalului. Gazdele au marcat nu mai puțin de 4 goluri. Antwi-Adjei, Locadia, Gamboa și Holtmann au punctat în doar 30 de minute.

”Nu cred! Nu cred! Suntem în Țara Minunilor!”, a fost reacție savuroasă a celor de la Bochum pe Twitter.

”O primă repriză de uitat”, au notat cei de la Bayern pe Twitter.

Reclamă
Reclamă 4

Potrivit celor de la Opta, Bochum este prima echipă care marchează 4 goluri într-o repriză cu Bayern din 1975 încoace. Atunci, Frankfurt îi umilea pe bavarezi cu 6-0.

Reclamă

 

Monchengladbach – Bayern Munchen 5-0. Rezultat șocant în Cupa Germaniei

Rezultat șocant în Cupa Germaniei. Bayern Munchen a pierdut cu 0-5 pe terenul Borussiei Monchengladbach în „16-imile” Cupei Germaniei.

Înaintea meciului, nimic nu anunța scorul șocant care s-a înregistrat pe tabela de marcaj. Julian Nagelsmann și-a trimis în teren toate vedetele, în frunte cu golgheterul Robert Lewandowski. Chiar și așa, Bayern a primit o mostră din propriul medicament.

Gladbach avea deja 3-0 după 21 de minute. În istoria meciurilor din Cupa Germaniei, nicio altă echipă nu a înscris atât de mult în poarta lui Bayern, într-un interval atât de scurt.

Bayern a fost de nerecunoscut și în repriza a doua. Manuel Neuer a mai încasat două goluri și după pauză, ducând scorul la un neverosimil 5-0 pentru gazde. Este cea mai drastică înfrângere din istoria bavarezilor în Cupa Germaniei.

Din 2008 nu s-a mai întâmplat ca Bayern Munchen să încaseze cinci goluri într-un meci oficial. Atunci, bavarezii pierdau 2-5 cu Werder Bremem, echipă care acum este în liga a doua germană. Mai șocant e că din 1978 nu s-a mai întâmplat ca Bayern să piardă la cel puțin cinci goluri diferență.

Este al doilea sezon la rând când Bayern Munchen ratează calificarea în optimile Cupei Germaniei. Echipa din Munchen nu a mai bifat această contraperformanță din 1996.

Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:43

LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Austriei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY

17:38

Răsturnare de situaţie despre viitorul lui Radu Drăguşin! Florin Manea a făcut anunţul: „Hai să clarificăm!”

17:25

România, locul 5 la numărul de fani prezenţi la EURO 2024! Germania a pierdut primul loc chiar la ea acasă

16:33

Fernando Alonso trimite noi săgeţi către FIA, după cursa de sprint din Austria: „Sunt spaniol şi nu vreau să am probleme”

16:28

„O mândrie absolută!” Ce a spus Radu Drăguşin despre Ianis Hagi, după calificarea istorică a României în optimi la EURO 2024

15:43

Petrolul, amical de gală cu Fenerbahce! Cum s-au descurcat „lupii” împotriva echipei lui Jose Mourinho

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și