Închide meniul

„Suntem Manchester United și nu renunțăm niciodată!”. Cristiano Ronaldo, prima reacție după ce a înscris golul victoriei cu Atalanta. Mesaj de senzație al starului portughez

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 octombrie 2021, 8:50

„Suntem Manchester United și nu renunțăm niciodată!. Cristiano Ronaldo, prima reacție după ce a înscris golul victoriei cu Atalanta. Mesaj de senzație al starului portughez

Cristiano Ronaldo l-a dat pe spate pe Pep Guardiola

Profimediaimages

Aflat la meciul 300 în tricoul grupării din Premier League, Ronaldo a fost aplaudat la scenă deschisă pe Old Trafford. Din 2007 nu mai reușise să înscrie în trei partide consecutive, pentru Manchester United, în Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo, prima reacție după Manchester United – Atalanta 3-2

Cristiano a răspuns cu un mesaj de luptă după ce a ajutat-o pe United să urce pe primul loc în grupa F. Este o victorie uriașă, ținând cont de cum arată clasamentul la finalul turului. Echipa lui Solskjaer are 6 puncte și este urmată de Atalanta (4), Villarreal (4) și Young Boys (3).

Da! ‘Teatrul Viselor’ este ‘în flăcări’! Suntem vii! Suntem Manchester United și nu renunțăm niciodată! Acesta este Old Trafford!„, a postat Cristiano Ronaldo pe contul său de Twitter.

A fost pentru a 3-a oară când Manchester United reușește să câștige un meci din Liga Campionilor după ce a fost condusă cu două goluri. Nicio altă echipă nu a putut să revină astfel de mai multe ori!

Reclamă

Harry Maguire: „Am fost acolo la golul lui Ronaldo!”

Cristiano Ronaldo este uriaș. Portughezul este idol printre coechipierii de la United. Harry Maguire, căpitanul englezilor, nu și-a gășit cuvintele încercând să descrie reușita de 3-2 a lusitanului.

Am stat cu ochii pe el. Am fost chiar în spatele lui. Săritura sa, detenta sa, mingea a fost plasată perfect, chiar în colț. Vedem asta la el zi de zi. A venit din nou cu un gol masiv pentru noi în Liga Campionilor”, a spus Harry Maguire, citat de bbc.com.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, dezamăgit după înfrângerea lui Rapid: „Fotbalul câteodată e nedrept” 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și