Închide meniul

Real Madrid vrea să transfere o vedetă din Serie A, dacă îl ratează pe Kylian Mbappe. Pe cine a pus ochii Florentino Perez

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 29 septembrie 2021, 17:58

Real Madrid vrea să transfere o vedetă din Serie A, dacă îl ratează pe Kylian Mbappe. Pe cine a pus ochii Florentino Perez

Real Madrid caută alternative pentru Kylian Mbappe

Profimedia

Unul dintre fotbalisții care ar putea ajunge pe Bernabeu în locul lui Mbappe este nigerianul Victor Osimhen, scrie Gazzetta dellor Sport, citat de as.com. Atacantul de 22 de ani joacă la Napoli și are un debut de sezon fulminant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid îl vrea pe Victor Osimhen

Osimhen a marcat 6 goluri în 6 meciuri oficiale pentru Napoli, în acest sezon. În plus, nigerianul are în cont și un assist. În luna septembrie, Osimhen a fost cel mai prolific marcator din Europa, la egalitate cu Karim Benzema.

Potrivit sursei citate, pe lângă Real Madrid, de serviciile lui Osimhen se mai interesează și Chelsea, Manchester United, Manchester City sau PSG.

70 de milioane de euro a plătit Napoli să-l aducă pe Osimhen de la Lille, în vara lui 2020. Nigerianul a înscris 10 goluri în sezonul său de debut în Serie A, dar napoletanii culeg roadele investiției abia în actuala stagiune.

Sursa citată menționează că Napoli nu vrea să-l vândă pe Osimhen decât pentru o sumă care depășește 70 de milioane de euro. Kylian Mbappe, rămâne însă marele vis al lui Florentino Perez și va fi în capul listei Realului. Francezul e în ultimele 12 luni de contract cu PSG și ar putea ajunge gratis pe Bernabeu, dacă nu-și prelungește angajamentul.

Reclamă

Real Madrid, umilită de Sheriff Tiraspol în UEFA Champions League

Real Madrid s-a făcut de râs, pe propiul teren, în a doua etapă a Ligii Campionilor din acest sezon. Spaniolii au luat bătaie pe Santiago Bernabeu de la marea surpiză a Ligii Campionilor, Sheriff Tiraspol.

Moldovenii au dat lovitura pe finalul meciului de la Madrid. Sebastien Thill, un jucător luxemburghez a fost cel care a dat marea lovitură a serii. A marcat în minutul 90 cu un şut fabulos din afara careului, fără speranţe pentru portarul Courtois. Este primul jucător luxemburghez din istorie care marchează un gol în grupele Ligii Campionilor.

Campioana Moldovei a făcut un meci fabulos. A condus după primele 45 de minute la Madrid. Fanii blanco au amuţit pur şi simplu în minutul 25 al partidei. Campioana Republicii Moldova deschisese scorul în Spania. Jasur Jakhshibaev a fost eroul celor de la Tiraspol în prima repriză. Acesta a marcat din pasa lui Cristiano.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
  • Real Madrid îl vrea pe Mbappe, dar se gândește și la alte variante
  • Galacticii vor să aducă un star din Serie A

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român Vezi toate știrile
Citește și