Închide meniul

Super Liga Europei | Reacţia patronului celor de la Liverpool, după ce competiţia a fost suspendată: "Vreau să-mi cer scuze fanilor!" Mesaj pentru Klopp

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 aprilie 2021, 9:21

Super Liga Europei | Reacţia patronului celor de la Liverpool, după ce competiţia a fost suspendată: "Vreau să-mi cer scuze fanilor!" Mesaj pentru Klopp

Profimedia

Patronul lui Liverpool, mesaj pentru fani şi Jurgen Klopp

Super Liga Europei a fost suspendată după ce au apărut reacţii din partea fanilor, dar şi a oamenilor de fotbal. Una dintre echipele care au aderat, iniţial, a fost Liverpool. Fanii au contestat dur decizia conducerii, iar patronul şi-a cerut scuze după ce competiţia a fost suspendată. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Vreau să-mi cer scuze faţă de toţi fanii şi susţinătorii clubului de fotbal Liverpool pentru tulburarea pe care am provocat-o în ultimele 48 de ore. Este de la sine înţeles, dar ar trebui spus că proiectul propus nu va rezista niciodată fără sprijinul fanilor. Nimeni nu a gândit altfel în Anglia. În aceste 48 de ore, aţi fost foarte clari că nu va rezista. Noi v-am auzit. Te-am auzit. Şi vreau să-mi cer scuze faţă de Jürgen (Klopp), de Billy (Hogan), de jucători şi de toţi cei care lucrează atât de mult la LFC pentru a-i face mândri pe fanii noştri.

Nu au absolut nicio responsabilitate pentru această tulburare. Au fost cei mai tulburaţi şi asta e nedrept. Asta doare cel mai rău. Îşi iubesc clubul şi lucrează pentru a vă face mândri în fiecare zi. Ştiu că întreaga echipă LFC are expertiza, spritul de conducător şi pasiunea necesare pentru a reconstrui încrederea şi a ne ajuta să mergem mai departe. În urmă cu mai bine de un deceniu, când ne-am înscris pentru provocările asociate fotbalului, am visat la ceea ce aţi visat şi voi. Şi am muncit din greu pentru a vă îmbunătăţi clubul. Munca noastră nu este terminată.

Şi sper să înţelegeţi că, şi atunci când greşim, încercăm să lucrăm în cel mai bun interes al clubului vostru. În acest efort v-am dezamăgit. Din nou, îmi pare rău şi eu singur sunt responsabil pentru inutilul spirit negativ din ultimele două zile. Este ceva ce nu voi uita. Şi arată puterea pe care fanii o au astăzi şi pe bună dreptate vor continua să o aibă. Dacă există un lucru arătat clar de această oribilă pandemie, este cât de cruciali sunt fanii pentru sportul nostru şi pentru fiecare sport. Se vede în fiecare stadion gol. A fost un an incredibil de dur pentru noi toţi, practic nimeni nu a fost neafectat. Este important ca familia fotbalului de la Liverpool să rămână intactă, vitală şi angajată faţă de ceea ce am văzut de la voi, la nivel global, cu gesturi locale de bunătate şi sprijin. Vă pot promite că voi face tot ce pot pentru a continua acest lucru", a declarat Henry, într-o înregistrare video, conform mirror.co.uk, conform news.ro. 

Super Liga Europei a fost suspendată

După o şedinţă ce a avut loc noaptea trecută, Super Liga Europei a fost suspendată temporar. Discuţiile despre această nouă competiţie vor fi însă reluate. 

Reclamă

Manchester City, Liverpool, Manchester United, Arsenal, Tottenham şi Chelsea s-au retras, în noaptea de marţi spre miercuri, din proiectul Superligii europene, care cuprindea 12 mari grupări de pe continent.

Retragerile au venit ca urmare a unei reacţii furioase din partea fanilor, oficialilor şi politicienilor care au susţinut că Superliga este lacomă şi anticoncurenţială, deoarece echipelor li se garantează un loc în fiecare an.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului Vezi toate știrile
Citește și