Închide meniul

Superb! "Iñaki, sunt fata aceea care și-a pierdut mama. Și tu, singurul care a avut grijă de ea. Cum să uit asta?”

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 18 ianuarie 2021, 9:10

Superb! "Iñaki, sunt fata aceea care și-a pierdut mama. Și tu, singurul care a avut grijă de ea. Cum să uit asta?”

Cu doi ani în urmă, Inaki a impresionat cu gestul său

”În mijlocul acestei bucurii, vreau să-și spun câteva vorbe. Deși probabil că nu-ți aduci aminte de mine. Sunt fata aceea care și-a pierdut mama în 2018, din cauza unui cancer. Mama care te susținea cum în viața mea n-am văzut să susțină un jucător de fotbal. Ea niciodată nu s-a îndoit de tine. O fată care, în acele momente grele, avea nevoie de o îmbărbătare, cerea ajutor pentru mama care se găsea în spital. Și m-ai ascultat tu! Mi-ai trimis tricoul tău, semnat de toată echipa, cu dedicație pentru mama aflată pe patul de spital. Și chiar dacă am pierdut-o înainte să primim cadoul de la tine, sunt sigură că acum se află într-un loc mult mai bun, sărbătorind golul tău! Acesta, domnilor, este Athletic Bilbao. Te iubesc, Iñaki, și sper să te pot îmbrățișa cât mai curând!”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aceste este mesajul trimis de Martu, o admiratoare a celor de la Athletic Bilbao, atacantului Iñaki Williams, după partida câștigată de ”lei”, în prelungiri, contra celor de la FC Barcelona, în finala Supercupei Spaniei. După 2-2 în timpul regulamentar, Iñaki, cel care în campionat n-a mai pierdut nicio partidă din aprilie 2016, a marcat punctul decisiv, în minutul 93.

Cu doi ani înainte, Williams făcuse acel gest frumos către o femeie aflată în ultimele clipe de viață…

 

 

Reclamă

 

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” Vezi toate știrile
Citește și