Închide meniul

Surpriză de proporţii la echipa lui Marius Şumudică. Nepotul preşedintelui Turciei a plecat de la Malayaspor. Schimbări masive

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 ianuarie 2022, 17:46

Surpriză de proporţii la echipa lui Marius Şumudică. Nepotul preşedintelui Turciei a plecat de la Malayaspor. Schimbări masive

Marius Șumudică a câștigat doar două meciuri la Yeni Malatyaspor în campionat

Futbol Arena

Malatyaspor s-a despărţit de directorul sportiv Izzet Erdogan. Clubul la care activează Marius Şumudică, a făcut anunţul care a fost total neaşteptat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică nu îl mai are alături pe nepotul preşedintelui Turciei

Ne-am despărţit drumurile de comun acord. Îi mulţumim domnului Erdogan pentru contribuţia sa şi îi urăm succes în carieră”, a precizat Yeni Malatyaspor pe site-ul oficial.

Izzet Erdogan era oficial al grupării din Malatya din data de 30 iunie. “Recep Tayyip Erdogan este unchiul meu. Suntem o familie din zona Karadeniz. Ştiţi că se fac multe căsătorii acolo. Străbunicul nostru a fost căsătorit de patru ori. Din primele două căsnicii nu a avut niciun copil. Din a treia căsnicie s-a născut bunicul meu.

După ce a murit străbunica, străbunicul s-a căsătorit cu mama Tenzile. Din acea căsnicie s-au născut unchiul Tayyip, unchiul Mustafa şi mătuşa Vesile. Eu sunt nepotul lui Hasan Erdogan, născut din a treia căsnicie a străbunicului”, a explicat Izzet Erdogan pentru presa din Turcia, în urmă cu patru ani, potrivit news.ro.

Citește și:

Marius Șumudică e all-in pentru salvarea de la retrogradare

Marius Șumudică dă un ultim asalt pentru salvarea de la retrogradare a lui Yeni Malatyaspor, echipă aflată pe ultimul loc în Turcia. Șumi a anunțat care sunt jucătorii pe care îi vrea și a specificat că s-au făcut deja 4 transferuri.

Reclamă

Adem Buyuk și Sadik sunt jucători pe care îi vreau în echipa mea. Am stat de vorbă cu ei, mi-au promis că vor rămâne și le-am promis că nici nu voi pleca din Malatya. Vrem să salvăm echipa împreună.

În acest moment, fac tot posibilul să conving jucătorii să se alăture echipei. Chiar ieri și azi am vorbit cu anumiți jucători, i-am rugat să vină să ajute echipa să iasă din zona periculoasă. Nu este ușor, suntem ultimii în clasament.

S-au făcut 4 transferuri, jucătorii vor veni și vor da tot ce au mai bun pentru Malatyaspor și pentru mine. Vorbim cu alți 3 jucători acum. Nu există vacanță, suntem cu toții pentru Malatya și fanii lor. Toate cele bune!”, au fost mesajele postate de Marius Șumudică pe contul de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Pe lista lui Marius Şumudică mai sunt şi doi jucători cu care a scris istorie la Astra, Constantin Budescu şi Denis Alibec.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și