Închide meniul

Surpriză în Franţa! PSG, învinsă acasă de o echipă aflată la retrogradare. Arsenal, victorie cu Tottenham. Milan a pierdut cu Napoli

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 martie 2021, 20:20

Surpriză în Franţa! PSG, învinsă acasă de o echipă aflată la retrogradare. Arsenal, victorie cu Tottenham. Milan a pierdut cu Napoli

Profimediaimages

PSG, învinsă acasă în Ligue 1

Update 23.44: PSG a fost învinsă pe teren propriu de Nantes, ocupanta locului 18 din Ligue 1. "Canarii" nu mai câştigaseră de 19 ani pe terenul adversarei de astăzi. Campioana Franţei a deschis scorul prin Draxler, însă Kolo şi Simon au întors rezultatul pe "Parc des Princes". În urma acestui rezultat, Mbappe&co rămân la 3 puncte în spatele liderului Lille.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 23.40: Napoli a dat lovitura pe terenul lui AC Milan. Politano a marcat golul victoriei pentru oaspeţi, reuşită în urma căreia "diavolii" rămân la 9 puncte în spatele rivalei Inter, liderul din Serie A. 

Update 21.50: Cagliari – Juventus 1-3. Campioana Italiei s-a impus graţie hattrick-ului perfect reuşit de la Cristiano Ronaldo.

Update 20.25: Arsenal – Tottenham 2-1. "Tunarii" au cucerit derby-ul cu rivala din Nordul Angliei la limită. Alexandre Lacazette a marcat golul victoriei, în minutul 64, din penalty. Lamela, autorul unui gol de senzaţie din rabona, şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică în minutul 76.

Update 19.55: Cagliari – Juventus 1-3. Gazdele au redus din diferenţă prin Giovanni Simeone. 

Reclamă

Update 19.30: Cagliari – Juventus 0-3. Cristiano Ronaldo a mai înscris o dată. A avut nevoie de numai 32 de minute pentru a reuşi hat-trick-ul!

Update 19.25: Cagliari – Juventus 0-2. Cristiano Ronaldo a marcat din penalty, în minutul 25. "Dublă" de senzaţie pentru portughez în meciul în care Răzvan Marin este titular la gazde!

Update 19.15: Pauză în Arsenal – Tottenham. Egalitate pe tabelă, 1-1. Martin Odegaard a egalat pentru gazde din pasa lui Tierney. 

Reclamă 4 / 0/3

Update 19.11: GOOOL Juventus! Cristiano Ronaldo, replică pentru constestatari. Portughezul a marcat împotriva echipei lui Răzvan Marin şi a ajuns la cota 21 în actualul sezon.

Update 19.05: CE GOL! Erik Lamela a deschis scorul în derby-ul cu Arsenal cu o Rabona de senzaţie. 

Vezi AICI reuşita de senzaţie a lui Lamela

UPDATE 16:10: Valentin Mihăilă a înscris un super-gol din pasa lui Dennis Man!

UPDATE 15:15: Au apărut echipele de joc la Parma – Roma. Valentin Mihăilă și Dennis Man sunt amândoi titulari! 

Știrea inițială

Reclamă

Valentin Mihăilă impresionează din ce în ce mai mult în Italia. Fostul jucător de la Craiova pare că și-a câștigat locul de titular în echipa lui Roberto D'Aversa. 

Mihăilă putea să fie decisiv în duelul din etapa precedentă, Fiorentina – Parma 3-3. Românul a marcat golul de 3-2 în minutul 90, dar Iacoponi a înscris în proprie poartă în prelungiri. 

Parma – AS Roma | Valentin Mihăilă și Dennis Man continuă lupta pentru evitarea retrogradării

Și Dennis Man pare că s-a mai adaptat cu rigorile fotbalului italian. Fostul star de la FCSB a avut evoluții soldide când a intrat de pe bancă. Împotriva Romei, Man și Mihăilă au șansă să-l cucerească definitiv pe Roberto D'Aversa. 

Parma are nevoie neapărată de victorie. Echipa lui Man și Mihăilă este penultima în Serie A, la șase puncte de primul loc care asigură salvarea.

Şi pe Răzvan Marin îl aşteaptă un mare meci. Cagliari o înfruntă pe Juventus. Românul este anunţat titular. Este primul duel pentru torinezi după eliminarea din Champions League, în urma căreia Ronaldo a fost ţinta criticilor.  

Meciurile zilei în Europa

Parma – AS Roma 2-0
Arsenal – Tottenham 2-1
Cagliari – Juventus 1-3
AC Milan – Napoli 0-1
PSG – Nantes 1-2

Milan – Napoli, derby-ul zilei în Serie A

Milan nu renunță la lupta pentru titlu. Echipa lui Stefan Pioli este la șase puncte în urma liderului Inter. De cealaltă parte, Napoli se află în cursă pentru un loc de UEFA Champions League. 

Milan va fi fără talismanul Zlatan Ibrahimovic. Vor mai lipsi și Bennacer, Mandzukic și Rebic. Calabria și Romagnoli sunt și ei încerți. Chiar și cu valul de accidentări, formația de pe San Siro e gata să-și învingă rivala din Sud. 

În tur, Milan a câștigat cu 3-1 la Napoli. De altfel, napoletanii n-au mai câștigat în fața rossonerilor din august 2018.

Arsenal – Tottenham, derby-ul londonez

Arsenal și Tottenham au amândouă un sezon modest. "Tunarii" sunt doar pe locul 10, în timp ce formația lui Mourinho ocupă poziția a 7-a. 

Este fără îndoială un nou sezon ratat pentru rivalele din nordul Londrei, care par că au abandonat lupta din Premier League. Arsenal și Tottenham au rămas cu un singur obiectiv în acest sezon: câștigarea Europa League.

În tur, Tottenham s-a impus cu 2-0 împotriva lui Arsenal. "Tunarii" nu și-au mai învins marea rivală din decembrie 2018. 

Recomandări
  • Milan - Napoli 0-1
  • PSG - Nantes 1-2

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și