Închide meniul

Surpriză uriaşă! PSG i-a găsit înlocuitorul lui Kylian Mbappe. „Colosul” care vine să joace în atacul stelar, alături de Messi şi Neymar

Antena Sport Publicat: 15 august 2021, 11:54

Surpriză uriaşă! PSG i-a găsit înlocuitorul lui Kylian Mbappe. „Colosul care vine să joace în atacul stelar, alături de Messi şi Neymar

PSG i-a găsit înlocuitorul lui Kylian Mbappe

Instagram PSG

  • Kylian Mbappe poate pleca la Real Madrid
  • Locul lui ar fi luat de Erling Haaland

Conform celebrului jurnalist italian, Tancredi Palmeri, în situaţia în care Mbappe va alege să nu semneze prelungirea şi să plece, în locul lui va veni celălalt copil minune al fotbalului mondial, Erling Haaland.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland (21 ani) a făcut spectacol la debutul în noul sezon din Bundesliga. Superstarul norvegian a marcat şi a oferit două pase de gol în 34 de minute.

Reclamă

Kylian Mbappe, răspuns în stil de mare campion. Huiduit de fanii lui PSG

Kylian Mbappe, răspuns în stil de mare campion după ce a fost huiduit la scenă deschisă. Atacantul de 22 de ani a avut parte de o primire ostilă chiar din partea fanilor lui PSG.

Pentru că nu a dorit să își prelungească contractul cu vicecampioana Franței, suporterii l-au huiduit înaintea partidei cu Strasbourg, din etapa a 2-a din Ligue 1. Scenele ireale au avut loc înaintea prezentării lui Lionel Messi pe Parc des Princes.

Reclamă

A fost un cor de fluierături în momentul în care s-a anunțat numele lui Mbappe în echipa de start a lui PSG. Replica atacantului care a înscris 27 de goluri în ultima ediție de campionat nu s-a lăsat mult așteptată.

Mbappe s-a distrat cu defensiva adversă și nu a putut fi oprit. În decurs de două minute a marcat un gol (27) și a contribuit decisiv la reușita lui Draxler (29) pentru 3-0.

Kylian Mbappe, la un pas de Real Madrid!

Viitorul lui Kylian Mbappe este incert în acest moment. Chiar dacă PSG se aşteaptă ca superstarul să rămână pentru a juca alături de Lionel Messi, acesta este cu gândul la transfer.

Reclamă 4 / 0/3

Real Madrid îl vrea cu orice preţ şi este pregătită să facă o ofertă de 120 de milioane de euro, scrie AS.com. De remarcat este faptul că francezului îi expiră contractul în 2022 şi poate ajunge pe Santiago Bernabeu.

Kylian Mbappe are bonus uriaş promis de Real Madrid dacă va semna cu Real Madrid la anul. Florentino Perez i-ar fi promis o primă de instalare în valoare de 40 de milioane de euro, scrie El Mundo Deportivo.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS