Închide meniul

Sven-Goran Eriksson a murit la doar 5 zile după ce transmitea un mesaj tulburător de adio! Ce spunea fostul mare antrenor

Bogdan Stănescu Publicat: 26 august 2024, 14:57

Reclamă
Sven-Goran Eriksson a murit la doar 5 zile după ce transmitea un mesaj tulburător de adio! Ce spunea fostul mare antrenor

Sven-Goran Eriksson a murit la doar 5 zile după ce transmitea un mesaj tulburător de adio!

Sven-Goran Eriksson / Profimedia Images

Sven-Goran Eriksson a murit la doar 5 zile după ce transmitea un mesaj tulburător de adio! Fostul mare antrenor spunea în mesajul de rămas-bun că a trăit o viaţă bună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sven-Goran Eriksson suferea de cancer în fază terminală. De-a lungul carierei de antrenor, le-a pregătit, printre altele, pe Benfica, Roma, Lazio, Manchester City, dar a fost şi selecţioner al naţionalei Angliei, în perioada 2001-2006.

Sven-Goran Eriksson a murit la doar 5 zile după ce transmitea un mesaj tulburător de adio! Ce spunea fostul mare antrenor

Am avut o viață bună. Cred că toți ne este frică de ziua în care murim, dar viața este și despre moarte. Trebuie să înveți să o accepți așa cum este. Sperăm că la sfârșit oamenii vor spune, da, a fost un om bun, dar nu toată lumea va spune asta. Sper că vă veți aminti de mine ca pe un tip pozitiv care încearcă să facă tot ce putea face. Nu-ți pare rău, zâmbește. Mulțumesc pentru tot, antrenori, jucători, mulțimi, a fost fantastic. Ai grijă de tine și ai grijă de viața ta. Și trăiește-o. la revedere”, era mesajul copleşitor transmis de Sven-Goran Eriksson.

Toată lumea înţelege că am o boală gravă. Toată lumea bănuieşte că este cancer şi aşa este. Dar trebuie să lupt cât mai mult timp”, mai spunea Eriksson pentru P1, potrivit news.ro.

Întrebat despre boala incurabilă de care suferea, suedezul mărturisea că mai avea de trăit „poate, în cel mai bun caz un an, în cel mai rău caz un pic mai puţin, sau în cel mai bun caz poate chiar mai mult”. Din nefericire, s-a stins după numai 5 zile de la acel mesaj.

Reclamă
Reclamă

Sven-Goran Eriksson a murit la 76 de ani

Sven-Goran Eriksson a murit la 76 de ani. Anunţul a fost făcut de Bo Gustavsson, un agent care a lucrat mult timp alături de fostul selecţioner al Angliei. Acesta a emis un comunicat de presă.

„Sven-Goran Eriksson a murit. După o lungă suferinţă, SGE a decedat în această dimineaţă, acasă, înconjurat de familie. Cei care suferă cel mai mult sunt fiica Lina, fiul Johan, soţia Amana şi nepoata Sky.

Familia cere respect pentru cei care doresc să se gândească în linişte la el. Condoleanţe pot fi scrise pe www.svengoraneliksson.com”, a fost comunicatul de presă.

Reclamă

Decesul lui Sven-Goran Eriksson vine la numai două zile după moartea lui Christoph Daum, fostul selecţioner al naţionalei României. Ştirea decesului lui Daum a făcut înconjurul presei de la noi duminică.

Cine a fost Sven-Goran Eriksson

Sven-Goran Eriksson a demisionat în 2023 din funcţia de director sportiv al grupării Karistad Football.

El a fost la conducerea echipei de fotbal a Angliei din 2001 până în 2006, antrenând jucători precum David Beckham, Steven Gerrard şi Frank Lampard. Eriksson a condus echipa la Euro 2004 şi la două ediţii ale Cupei Mondiale.

Sven-Goran Eriksson a câştigat trei titluri în Liga Portugal cu Benfica şi a făcut-o campioană pe Lazio în sezonul 1999-2000 din Serie A. A câştigat Cupa Italiei cu AS Roma şi Sampdoria.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:52

Jucătorul pe care Marius Şumudică îl aşteaptă la Rapid! Schimbarea pregătită în primul 11 al giuleştenilor

17:41

Gloria Buzău – U Cluj LIVE SCORE (19:00). „Șepcile roșii” atacă primul loc din Liga 1. Echipele de start

17:40

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 august

17:13

„E în Italia!” Anunţ de ultim moment despre transferul lui Olimpiu Moruţan! La ce echipă va juca

17:02

Jose Mourinho a fost dat pe spate de Dennis Man! „The Special One” l-a sunat imediat pe Giovanni Becali

16:41

Cristi Balaj, anunț categoric despre plecarea lui Daniel Bîrligea în Serie A! Ce se întâmplă cu atacantul de la CFR Cluj

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 VIDEOLando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Verstappen, pe 2 3 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling 4 Hermannstadt – FCSB 2-0. Dezastru pentru campioană, care a ajuns pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1 5 Alexandru Mitriţă, discurs tare după derby-ul cu Dinamo: „A fost ca la război!” Ce a spus despre convocarea la naţionala României 6 Costel Gâlcă nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – Universitatea Craiova 1-2: „Mă așteptam să câștigăm!”
Citește și